Az elektronikus üzletvitelről magyar kisvállalatoknak

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. január 22. 11:17
A hazai viszonyokhoz igazodó, ismeretterjesztő és tapasztalatszerző ingyenes CD-ROM-ot jelentetett meg az elektronikus üzletvitelről az Aktív Rekord Szoftverrendszerek Kft.
A kisvállalatok döntéshozóit megcélzó kiadvány részletesen foglalkozik az "e-business"-hez kapcsolódó tudnivalókkal, annak versenyképesség növelő hatásaival és hazai alkalmazási lehetőségeivel. Az ismertető kitér a migrációs kérdésekre, lényegretörően szól a Java és a Linux technológiákról, valamint a kisvállalkozások számára is elérhető IBM szoftver- és hardverkínálatról.

A CD-ROM tartalmazza az "INTRADA Számla" elnevezésű, teljes értékűen használható, a hatályos jogszabályokban foglalt, APEH által alkalmazott előírásoknak megfelelő számlázó- és készletnyilvántartó webalkalmazást, amely a CD-n megtalálható WebSphere alkalmazásszerver és DB2 adatbázis-kiszolgáló próbaváltozataival tizenöt perc alatt bárki által elindítható. A programmal a számlázás böngészőn keresztül történik, a számlák a hálózaton keresztül bárhova nyomtathatóak.

A kiadvány megjelenését az IBM Magyarországi Kft. és az Ingram Micro Magyarország Kft. támogatta. Az ingyenes CD-ROM a www.aktivrekord.hu címen vagy az (1) 352 6886-os telefonszámon igényelhető.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36