Három tárca informatikai pályázata - nagy az érdeklődés

MTI Sajtóadatbank, 2003. január 29. 09:03
Nagy az érdeklődés az oktatási, a foglalkoztatási és az informatikai tárca számítógép- és számítástechnikai eszközöket gyártó cégeknek szóló közös felhívása iránt, a kijelölt határidőig 306 gazdálkodószervezet vásárolta meg a pályázati dokumentációt - közölte az oktatási tárca az MTI-vel.
Az Oktatási Minisztérium tájékoztatása szerint a három érintett tárca 2003. január 13-án írta ki közös, Sulinet expressz - Egész életen át tartó tanulás - Tudásalapú társadalom - I. című pályázatát.

A pályázat célja, hogy a 2003-tól igénybe vehető új adókedvezményt az érintett magánszemélyek minél korszerűbb és kedvezőbb árú számítógépek és számítástechnikai eszközök vételére, bérletére vagy lízingelésére fordíthassák.

A dokumentációt hétfőig megvásárló cégek képviselői számára a pályázat kiírói konzultációs lehetőséget biztosítanak.

A pályázatokat március 7-én bontják fel, ezt követően az ajánlatok elbírását az oktatási, a foglalkoztatási, a pénzügyi és az informatikai tárcák vezetői által felkért bírálóbizottság végzi.

Az eredményhirdetést április 16-án tartják, az ezt követő 30 nap után - legkorábban május 17-én - élhetnek a törvény által meghatározott személyek az adókedvezménnyel.

A számukra kínált számítástechnikai eszközök vásárlásának, bérletének, lízingelésének feltételeiről, a gyártó és forgalmazó cégekről a pályázatot kiíró minisztériumok felkérésére az Educatio Társadalmi Szolgáltató Közhasznú Társaság tájékoztatja az érdeklődőket.

Kulcsszavak: FMM IHM OM pályázat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36