Személyre szabott marketingrendszert forgalmaz az LLP

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. február 4. 10:47
Az LLP Budapest Kft. által képviselt kanadai Pivotal Corporation bejelentette, hogy a közelmúltban lezárult az az akvizíció, amely során a Pivotal megvásárolta a MarketFirst marketingtevékenységet támogató megoldást. Ezzel jelentős mértékben bővült a Pivotal CRM szoftverének a személyre szabott marketingtevékenységet támogató eszközkészlete, amely a hazai cégek egyre specifikusabb igényeit is kielégíti.
A Pivotal másik fontos, a napokban tett bejelentése, hogy elkészült a legújabb, kereskedelmi bankok számára készült fejlesztése. Az iparág-specifikus CRM megoldás lehetővé teszi az adatok konszolidálását, karbantartását és az ügyfelekről szóló információk kezelését. A Pivotal rendszerben már számos iparág-specifikus megoldás található, melyek segítségével az LLP Budapest még testreszabottabb és költséghatékonyabb CRM megoldást tud nyújtani a hazai cégek számára.

A MarketFirst akvizíciójával a Pivotal Corporation stratégiai döntése a piac igényeire reagálva született meg, amely szerint a vállalatok a tömegmarketingről a közvetlen kapcsolatokra való törekvés, vagyis az ún. személyreszabott marketing irányába mozdultak el.

A Pivotal MarketFirst olyan területekre ad megoldásokat, mint a direkt marketing, esemény- és kampánymenedzsment, a célcsoportok meghatározása, a potenciális ügyfelek valamint a partnerek kezelése. Ezeket a funkciókat erős analitikus eszközök támogatják, továbbá lehetőséget nyújt arra is, hogy a kampányportál segítségével a multinacionális illetve leányvállalatokkal is rendelkező cégek a futó marketing-projektjeikre vonatkozó információkat a weben keresztül elérjék.

A MarketFirst amellett, hogy része a már meglévő - vagyis az értékesítési, az ügyfélszolgálati és marketing-tevékenységet támogató - CRM megoldásnak, a teljes rendszertől függetlenül is elérhető, vagyis a licencelési struktúrát úgy alakította ki a Pivotal, hogy azt a csak marketing-automatizációs rendszert keresők is elérhessék.

Kulcsszavak: CRM marketing Pivotal LLP-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55