Pivotal kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Pivotal

GE: stratégiai befektetés a felhőbe

A GE 105 millió dollárt fektet be a felhő-alapú szoftvereket fejlesztő Pivotal vállalatba. A VMware és az EMC hasznosító (spin-off) vállalkozásába teendő stratégiai befektetésnek köszönhetően a GE felgyorsíthatja a korszerű analitikai szolgáltatások fejlesztését az ipari internethez.

Kulcsszavak: Pivotal felhő alapú IT GE
2013. április 29. 10:42

A Pivotalt forgalmazó LLP Budapest bővíti portfólióját

Az LLP Budapest partnere, a Pivotal ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) megoldást fejlesztő kanadai Pivotal Corporation összeolvad a Talisma Corporationnel. Az LLP a Pivotal ügyfélkapcsolat-rendszerét továbbra is Pivotal néven forgalmazza, és az együttműködéstől további üzleti erősödést remél a CRM-piacon.

Kulcsszavak: Pivotal Oak LLP CRM
2003. október 17. 11:19

Piacon a Pivotal legújabb verziója

Elkészült a Pivotal Corporation CRM rendszerének legújabb verziója, a Pivotal CRM 5.

Kulcsszavak: Pivotal CRM LLP
2003. július 15. 11:49

Személyre szabott marketingrendszert forgalmaz az LLP

Az LLP Budapest Kft. által képviselt kanadai Pivotal Corporation bejelentette, hogy a közelmúltban lezárult az az akvizíció, amely során a Pivotal megvásárolta a MarketFirst marketingtevékenységet támogató megoldást. Ezzel jelentős mértékben bővült a Pivotal CRM szoftverének a személyre szabott marketingtevékenységet támogató eszközkészlete, amely a hazai cégek egyre specifikusabb igényeit is kielégíti.

Kulcsszavak: CRM marketing Pivotal LLP-hu
2003. február 4. 10:47

Új integrációs eszköz a Pivotaltól

A CRM-re koncentráló Pivotal legújabb terméke nagyvállalatok esetében is gyors és költségkímélõ integrációt ígér a CRM és más alkalmazások között.

Kulcsszavak: ügyvitel Pivotal CRM
2002. február 12. 11:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

Újjáéledt az egyik legritkább és legkultikusabb magyar otthoni számítógép, az Aircomp-16, sorban fejlesztik rá az új játékprogramokat. Október 15-ig egy teljesen nyílt játékpályázat keretében bárki beküldheti új játékprogramjait a muzeális típusra, ezzel gaming platformmá avatva a magyar informatikatörténet egyik legkülönlegesebb számítógépét.

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

A jubileumi, harmincadik MENTA 2023 – NEXT30! konferencián adta át IVSZ – Digitális vállalkozások szövetsége az egykori elnökéről, Gyurós Tiborról elnevezett Év menedzsere-díjat. A 2023-as díjazott Patay Szabolcs, a fejlett járműkommunikációs technológiákat fejlesztő magyarországi startup, a Commsignia ügyvezető igazgatója.

2023. szeptember 20. 15:17