Új integrációs eszköz a Pivotaltól

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. február 12. 11:56
A CRM-re koncentráló Pivotal legújabb terméke nagyvállalatok esetében is gyors és költségkímélõ integrációt ígér a CRM és más alkalmazások között.
A most piacra bocsátott Pivotal Integration Engine – a nyitott szabványok, mint pl. az XML használatával – költséghatékony integrációt és szinkronizációt biztosít teljes vállalati szinten a Pivotal CRM szoftver és a pénzügyi és vállalatirányítási (pl. SAP, PeopleSoft, J.D. Edwards, Lawson, Microsoft Great Plains, Baan és az Oracle), valamint a más üzleti alkalmazások között. A termék a jelentős gyártók middleware eszközeivel – így a Microsoft BizTalkkal, a WebMethods-szal, a TIBCO-val, az IBM MQ sorozatokkal stb. – is kompatibilis. Támogatja a Pivotal CRM szoftver terméke és az ERP alkalmazások közötti kétirányú dokumentum- és adatszinkronizálást is, és lehetõvé teszi a különbözõ alkalmazások közötti adatmezõ-objektumhozzárendelést és tranzakciókezelést. Internetes architektúrájának köszönhető rugalmassága a fentieken túl az újabb rendszerek integrálását is megkönnyíti.

A Pivotal Integration Engi.ne a tűzfalon belüli és kívüli alkalmazási rendszerek közötti rendszer- és adatforrás-szintű kapcsolat biztosításán túl magas szintű interaktív és személyre szabott információcsere bonyolíthatására alkalmas együttműködési keretrendszert kínál a vásárlók, partnerek és alkalmazottak számára.

A Pivotal Integration Engine-t idehaza az LLP Budapest Kft. forgalmazza.

Kulcsszavak: ügyvitel Pivotal CRM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36