Ricoh Aficio CL5000 - új nyomtatási megoldás munkacsoportok számára

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2003. február 10. 10:32
A Ricoh-csoport az európai piacon is bemutatta új generációs, professzionális és általános irodai használatra szánt színes nyomtatócsaládjának legújabb tagját, a fekete-fehér és színes nyomtatásra is képes Aficio CL5000-t.
Az Aficio CL5000 a Ricoh egyedülálló, "kettő az egyben", színes és fekete-fehér nyomtatója nemcsak a mindennapok fekete-fehér és színes nyomtatásai, hanem kiváló dokumentumkezelési és professzionális finishing képességei révén válik ideális megoldássá a munkacsoportok és középméretű vállalkozások számára egyaránt. Függőleges irányú felépítésének köszönhetően valamennyi funkció feltelepítése esetén is képes kis méretét megőrizni.

Az Aficio CL5000 1350 lapos kapacitásával könnyedén megbirkózik nagy mennyiségű fekete-fehér nyomtatási feladatokkal, méghozzá nem kevesebb mint 36 oldal/perces nyomtatási sebességgel, ezenfelül a többoldalas színes dokumentumokból is képes percenként 10 oldalt kinyomtatni. Ugyanakkor a modell egészen kivételes képminőség nyomtatására képes, mintegy 1800x600 dpi felbontással.

Az Aficio CL5000 nyomtatási sokoldalúságával további hozzáadott értékeket is képvisel. Minden nehézség nélkül képes a különböző papírméretek, az A6-ostól az A3-as vagy mégnagyobb méretig, valamint vastagabb papírok, például kartonlapok és OHP fóliák hatékony kezelésére és kinyomtatására.

A termelékenység fokozása érdekében az Aficio CL5000 sokszorosítási funkciója gyorsan és könnyedén képes kétoldalas nyomtatások kivitelezésére. Az új nyomtató rendelkezik finisher, illetve mailbox/levelesláda funkciókkal is, amelyek képessé teszik a speciális üzleti igények maradéktalan kielégítésére. A finisher segítségével hivatalos formátumot adhatunk dokumentumentumainknak, míg a mailbox a papírtálcák megjelölésével lehetővé teszi a kinyomtatott anyagok meghatározott felhasználók vagy munkacsoportok számára történő szétosztását.

Az Aficio CL5000 bármely fő hálózati rendszerbe való csatlakoztathatósága mellett kábel nélküli környezethez is illeszthető az IEEE802.11b LAN interface által. Ez képessé teszi az új modellt a nagyforgalmú irodák minden igényének kielégítésére.

A hálózati összeköttetés, a Ricoh termelékenység növelő megoldásai és nyomtatást megkönnyítő meghajtó programjai segítségével lehetővé teszi az Aficio CL5000 kiváló minőségű fekete-fehér és színes nyomtatásaihoz való közvetlen hozzáférést minden egyes hálózatra kötött számítógépről.

A DeskTopBinder lehetővé teszi a felhasználók számára a különböző hálózati egységeken tárolt anyagok egy dokumentumként való kezelését, illetve nyomtatását. A professzionális kivitelű dokumentumok előállítását tovább egyszerűsíti a RPCS nyomtató meghajtó használata, amikor is egy grafikus interface segítségével a felhasználók kiválaszthatják és elmenthetik az olyan gyakori nyomtatási parancsok ikonjait, mint az összekapcsolt, kétoldalas és N-up nyomtatás. Ezenkívül a SmartNetMonitor szoftver azonnali visszacsatolást biztosít a felhasználónak az Aficio CL5000 és más hálózati készülék mindenkori helyzetével és használatával kapcsolatban.

Kulcsszavak: Ricoh-hu printer Ricoh

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14