Mobilújdonságok a Westel nyílt Multimédianapján

Kollár Csaba, 2003. április 23. 20:43
2003. április 24-én és május 8-án csütörtökön, 11-19 óráig a Westel Enternetben kerül megrendezésre a Westel Enternet nyílt Multimédianapja. A legújabb mobiltelefonok és eszközök mellett bemutatásra kerül több felhasználói programérdekesség.
A streaming szolgáltatással “megnézheti magát", sőt a tévéműsort is mobiltelefonon, de készíthet és küldhet MMS-t, vagy “hangos" videofilmet. Kiderül hogyan tud fényképes gépkocsi- vagy ingatlanhirdetést feladni mobiltelefonnal. Megismerheti a Java programok előnyeit, valamint azt is, hogy milyen további lehetőségek rejlenek a gyors mobil-adatátvitelben, a GPRS-ben. Navigálhat a Palm 5 legújabb térképprogramjával, kipróbálhatja a Nokia 9210-es GPS-modulját, emellett bemutatunk sok egyéb érdekes alkalmazást és mobilra készített játékprogramokat is. Az egyes termékek bemutatásában a V-Comp, a Real, az Oplayo, és a Macropolis cégek is részt vesznek.


A mobilcsodák után érdeklődők a gazdag tartalom- és az alkalmazásbemutatók mellett természetesen kipróbálhatják a legújabb mobiltelefonokat és a legérdekesebb multimédiás eszközöket. Felhangoznak a legfrissebb polifonikus csengőhang-dallamok, és felvillannak a legszínesebb kijelzők.


Április 24-én a Nokia és a Samsung, május 8-án a Sony Ericsson és a Siemens mutatja be a jelen újdonságait és azt, hogy mit hoz a jövő.


A bemutató ideje alatt a játékos kedvű érdeklődők kipróbálhatják Westel Enternet Nyerő Alkalmazásait is. A legjobbak között Westel Enternet ajándékcsomagokat és fődíjként egy készülékes Domino csomagot sorsolnak ki.


Cím: Bp. V. ker. Deák F.u.5.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50