Panda Software: ingyenes szolgáltatások weboldal-üzemeltetőnek

forrás Prim Online, 2003. június 12. 21:06
[smallimage 1 left] Panda Software ingyenes szolgáltatásokat ajánl minden weboldal-üzemeltetőnek.
Ezeket a szolgáltatásokat azért tervezték, hogy precíz és naprakész információt adjanak a vírusokról, vagy éppen gyors megoldást nyújtson a vírusfertőzött felhasználóknak.

A szolgáltatások, amelyeket bárki szabadon felhasználhat:

A Panda Virusometer kiértékeli bármely számítógép vírussal megfertőződésének kockázatát és kikalkulálja a lehetséges veszély mértékét.

A Panda Software Interactive Virus Map a vírusok hatásának valós idejű grafikai bemutatója földrajzi területeken a föld bármely pontján. A Panda Virusometerhez hasonlóan ez az eszköz is igénybe vehető angolul, spanyolul, franciául, olaszul és portugálul.

A Panda Quick Remover repair utilitiest a vírusok eltávolítására és a felhasználók számítógépében okozott károk javítására tervezték.

A Panda Virus News naprakész híreket nyújt a legutóbbi és legaktívabb vírusokról.

A Top Viruses olyan eszköz, amely biztosítja a legveszélyesebb vírusok besorolását a világ bármely pontján az adott pillanatban.

A Panda ActiveScan a leghatásosabb webantivírusok egyike. Ez az online szkenner felismeri és eltávolítja a vírusokat igény szerint bármely számítógépről az interneten keresztül. Ez az eszköz 11 nyelven vehető igénybe, többek között oroszul, japánul, angolul, németül, spanyolul, kínaiul, franciául és olaszul.

Még a webtervezésről keveset tudó felhasználók számára is meglehetősen könnyű beszerkeszteni a Panda Software eszközök létrehozásához szükséges HTML kódot, csak el kell látogatni a Panda Software honlapjára: http://www.pandasoftware.com/partners/webmasters/.

Itt lehet az eszközök közül választani, és néhány adat megadása után a Panda Software megküldi az instrukciókat a további teendőkkel kapcsolatban.
Kulcsszavak: security Panda Software

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59