HP ProLiant: Elégedett ügyfelek

A HP noteszgépek megerősítették pozícióikat

forrás Prim Online, 2003. augusztus 4. 18:27
A HP érte el a legmagasabb általános ügyfélÓelégedettségi pontszámot a Technology Business Research (TBR) szakágazati tanácsadó cég egyik legújabb, az Intel-alapú szerverek piacán végzett felmérésében. Egy hasonló tanulmány szerint a HP noteszgépek megerősítették második helyüket.
A vállalati informatikai vásárlói szokásokat és ügyfél-elégedettséget vizsgáló felmérések első körében az észak-amerikai vásárlókat különböző jellemzők – például termékminőség, technológiai újítások, a szerviz segítőkészsége és a fenntartási költségek – alapján kérdezték általános elégedettségük szintjéről.

A szerverekről szóló tanulmány szerint a HP iparági szabvány szervereivel kapcsolatban mért ügyfélelégedettség-növekedés főleg azoknak az ügyfeleknek köszönhető, akik nagyobb jelentőséget és értéket tulajdonítanak a szervermenedzsment lehetőségeknek. A HP ezenkívül a szállítási minőség, a műszaki támogatás, a telepítés és a konfigurálás egyszerűsítése terén erősítette pozícióit, és megőrizte a hardver folyamatosan magas szintű megbízhatóságával szerzett jó hírnevét.

A TBR szerint a 2000. év eleje óta a felmérésben vizsgált szegmens noteszgép-gyártói közül a HP értékelése javult a legtöbbet. A HP ügyfeleinek véleménye megegyezett abban, hogy az általános támogatás, az alkatrész-ellátottság, a szervizidők, az egyszerű ügyintézés, az ár/érték arány, a beszerzési és fenntartási költségek és a nagy tétel vásárlása utáni kedvezmények területén a HP mindenhol jelentős javulást ért el az elmúlt néhány negyedévben.

A TBR 2003-ban készített jelentéseinek első csoportja több mint 500 egyesült államokbeli nagy intézménynél, elsősorban informatikai rendszerekért és informatikai technikáért felelős igazgatóként, illetve rendszerkezelési vagy beszerzési vezetőként dolgozó válaszadóval készített interjúkra épül, amelyek 2003. február eleje és május vége között készültek.

A TBR asztali számítógépekről, Intel-alapú szerverekről, noteszgépekről, szolgáltatásokról és támogatásról negyedévenként készített jelentéseinek legfrissebb kiadása és bővebb információ a www.tbri.com weboldalon található.

A TBR – mint a számítógép-, hálózati, mobil- és professzionális szolgáltatóiparra szakosodott tanácsadó cég – átfogó üzleti, pénzügyi és műszaki elemzéseket készít a csúcstechnológiát képviselő cégekről.
Kulcsszavak: HPQ notebook

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38