Az "Év európai szkennere": Epson Perfection 3200 Photo

forrás Prim Online, 2003. szeptember 10. 13:47
[smallimage 1 left] 2003-2004-ben az Epson Perfection 3200 Photo nyerte az EISA "Az év európai szkennere" díjat.
A vezető szkennergyártók termékeit kemény versenyben maga mögé utasító szkennert egy szakértőkből álló bizottság találta kategóriája legjobbjának.

Az igényes otthoni felhasználók és szakemberek számára készült Perfection 3200 Photo csúcsminőségű íves szkenner, 3,200x6,400 dpi optikai felbontással rendelkezik, és kiváló képet produkál papíralapú és átlátszó dokumentumokról egyaránt. A beépített 4"x9" fényáteresztő egység és a nagysebességű filmszkennelést lehetővé tevő, rendelésre kifejlesztett ASIC ideálissá teszik hobbifotósok és profi fotósok számára is. A szkenner nagy felbontása jóvoltából akár A3 méretű negatívok is nyomtathatók, a USB 2.0 Hi-Speed és IEEE1394 (FireWire) interfészek pedig biztosítják a pontos és gyors szkennelést. A SilverFast SE 6 szoftver segítségével a tapasztalatlan felhasználók is kihozhatják a maximumot szkennerükből.

Az EISA hivatalos berlini, augusztus 26-i díjátadó gálája után a termékek magyarországi forgalmazói itthon is kitüntetésben részesültek. A budapesti EISA díjátadásra szeptember 8-án került sor a II. Intersound szórakoztatóelektronikai és autóhifi kiállítás és vásár területén az őszi BNV alkalmával. Az EISA nagydíját az Epson részéről Fábián Miklós, a terjesztésért és a kereskedelmi partnerekért felelős menedzser vette át Soltész Rezsőtől, a Soltész Reklám Kft. Kiadó igazgatójától, amelynek kiadványai kizárólagos EISA-tagok Magyarországon.

A 19 ország 40 vezető magazinját tömörítő európai Kép- és Hangfeldolgozási Szervezet (European Imaging and Sound Association - EISA) évente díjjal jutalmazza a legjobb innovációs kezdeményezéseket fotó-, videó-, audio- és házimozi kategóriákban. A díjat 16 ország legnevesebb fotómagazinjainak főszerkesztőkből és műszaki szerkesztőkből álló bizottsága ítéli oda. Korábban az Epson termékei már számos EISA díjat nyertek projektor, szkenner és 6-színű tintasugaras nyomtató kategóriákban.
Kulcsszavak: szkenner Epson

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50