Icon: EMC alapú tárolórendszer és távdiagnosztikai megoldás a Friesland Hungária Rt.-nél

forrás Prim Online, 2003. szeptember 10. 19:49
Befejeződött a Friesland Hungária Rt. tárolórendszerének és az azt felügyelő távdiagnosztikai szoftvernek a telepítése, integrálása. Az Icon Számítástechnikai Rt. EMC Clariion tárolótömböt és a Clariion Clar Alert diganosztikai rendszert helyezett üzembe.
A Friesland, a Nutricia tejipari ágazatának megvásárlásával világszerte és hazánkban is az egyik legjelentősebb élelmiszer-ipari vállalatává vált, amely Magyarországon a múlt évben 50 milliárd forintos forgalmat bonyolít.

A tárolóberuházás elsődleges célja a központi vállalatirányítási rendszer és az egyéb üzletkritikus rendszerek, heterogén környezetben is teljes funkcionalitást kínáló háttértárolóra való átállítása volt.

A Friesland informatikai infrastruktúrájában az olyan alapfunkciók, mint a levelezés és az állományok megosztása Microsoft alapokon valósulnak meg, a kulcsfontosságú üzleti folyamatokat pedig a korábban a KFKI-ISYS által szállított MFG/PRO vállalatirányítási rendszer támogatja. Az EMC Clariion CX600-as tároló tökéletesen illeszkedik az MFG/PRO-t kiszolgáló IBM AIX, illetve Microsoft Windows operációs rendszereket alkalmazó heterogén környezetbe.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50