Új Inspire T-Series hangszórók

forrás Prim Online, 2003. szeptember 13. 16:20

[smallimage 1 left] A Creative bejelentette a Creative Inspire T Series hangszórócsaládot.
Három termék alkotja a családot, a 2.1-es magas színvonalú sztereo rendszer a zenekedvelőknek, az 5.1 csatornás nagy teljesítményű rendszer a játékosoknak, és a 7.1-es a legújabb surround effekteket használó játékok, filmek kedvelőinek.

A Creative Inspire T2900 egy 2.1-es hangszórórendszer, ami hi-fi hangminőséget hoz a PC-k világába. Két darab kétutas, egyenként 6 W szinuszos teljesítményű szatelitsugárzóval és egy 17 W szinuszos teljesítményű mélysugárzójával kifogástalan magas hangokat, tökéletes ének- és hangszeres hangzást nyújt a finom magasaktól a részletgazdag középsávon keresztül a gazdag, erőteljes basszustartományig. A rendszer tartozáka a Creative Audio Control Pod, a funkciógazdag vezetékes távszabályzó, amelyhez a Creative M-PORT csatlakozón keresztül kompatibilis Creative mp3 lejátszót kötve közvetlenül hallgatható zene.

A Creative Inspire T5400 egy 5.1 csatornás rendszer. Az első és középszatelitek a Creative kétutas kivitelű hangszóróján alapulnak, együttműködve a hátsó hangszórókkal, valamint az erőteljes 22 W szinuszos teljesítményű mélysugárzóval. A rendszer 4 csatornás bemenet esetén is kihasználja az 5.1 csatorna előnyeit. A vezetékes
távirányítón fejhallgató-csatlakozó, tápkapcsoló, hangerő- és basszusszabályzó található.

A Creative Inspire T7700 igazi 7.1-es élményt nyújt filmekkel és játékokkal használva. Ez a komplett szórakoztató hangrendszer támogatja a Dolby Digital EX-et, valamint a DTS ES-t és kivételes eredményt nyújt EAX ADVANCED HD játékokkal 7.1 csatornás Sound Blaster kártyával. 5.1 és 6.1 csatornás bemeneti jellel is kihasználhatjuk a 7.1-es surround hangzást. A három elöl található szatelitsugárzó a Creative kétutas kialakítású hangszóróin alapul, és a rendszer tartozéka egy vezetékes távszabályzó, amelyhez a Creative M-PORT csatlakozón keresztül kompatíbilis Creative mp3 lejátszót kötve közvetlenül hallgatható zene.
Kulcsszavak: Creative mp3 audio

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50