Scala ECE Hungary Kft.: a 3. "Legjobb Munkahely"

forrás Prim Online, 2003. szeptember 28. 11:49

A Scala ECE Hungary Kft. harmadik helyezést ért el – a Budapest Bank Rt.-vel holtversenyben – a Hewitt Inside és a Figyelő „Legjobb Munkahely" felmérésén.
A Hewitt Associates 1997-ben állította fel először a legjobb száz amerikai munkaadó cég listáját a Fortune magazinnal közösen. Azóta a lista száz legjobb cége között szerepelni komoly elismerést, a lehetséges munkavállalóknak pedig komoly vonzerőt jelent. Magyarországon immár harmadik alkalommal, a Figyelővel közösen végzett felmérés a Hewitt Associates nemzetközi tapasztalatain alapul, hiteles szakmai adatokat nyújtva a résztvevő vállalatoknak alkalmazottaik elégedettségéről, emberi erőforrásrendszerük működéséről.

A hetven magyarországi vállalat részvételével zajlott felmérés 11 000 munkavállalaló megkérdezésével zajlott. „A legjobb munkahelyek nem feltétlenül fizetnek többet, nem nyújtanak nagyobb állásbiztonságot, viszont felső vezetésük jobban irányítja a céget. A magyar munkavállalóknak egyre fontosabb az izgalmas, kihívást jelentő munka, jobban ragaszkodnak munkahelyükhöz, és némileg elégedettebbek, mint tavaly – összegezte a felmérés legfontosabb tanulságait Tököli Zsolt, a Hewitt Associates üzletágvezetője.

A felmérés tanulsága szerint a 10 éves hazai múltra visszatekintő Scala ECE Hungary Kft. számára munkáltatóként az egyik legnagyobb siker, hogy a piacképes tudással és tapasztalattal rendelkező munkatársainak nagy része az iparágban tapasztalható mobilitás ellenére a kezdetektől fogva ragaszkodik munkahelyéhez. A lapos szervezeti felépítés és a multikulturális környezet nyitott, elfogadó, barátias hangulatú munkavégzést tesz lehetővé. A munkatársak különösen büszkék arra, hogy a vállalatnál kíváncsiak ötleteikre és képzési lehetőségeik révén folyamatosan fejleszthetik tudásukat.
Kulcsszavak: felmérés Scala

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36