Új Panda Software termékcsalád

forrás Prim Online, 2003. november 2. 09:18

A Panda Software bejelentette új termékcsaládját, amely védelmet nyújt mind az otthoni, mind a vállalati környezetben.
A Panda Software otthoni felhasználói részére fejlesztette ki az új Titanium Antivirus 2004-et. Az elődjével megegyező alapelvet követve, a Titanium Antivirus 2004 is messze meghaladja az egyszerű vírusvédelmi feladatok körét, mivel védelmet biztosít olyan egyéb veszélyek ellen is, mint az automatikus tárcsázó eszközök, joke-ok, hoaxok, biztonsági rések, hackereszközök stb.

Kisebb vállalkozások és professzionális otthoni felhasználók számára indítja útjára a Panda Software új, Platinum Internet Security alkalmazását, mely a legújabb fejlesztésű pro-aktív internetes veszélyek elleni védelmi technológiákat ötvözi, olyan alapvető fontosságú jellemzőkkel, mint a spamblokkolás és kémkedés elleni eszköz, valamint a felhasználó engedélye nélkül beszivárgó és magától települő programok kiiktatására szolgáló modul.

A kis- és középvállalkozási szféra piaci igényeinek kiszolgálására a Panda Software kifejlesztette a BusinesSecure-t. A BusinesSecure zavarmentes és nagy hatékonyságú megoldást a munkaállomások és file szerverek minden vírusfajta, trójai falovak és férgek elleni védelmére. A BusinesSecure kiegészíthető az ExchangeSecure-rel a Microsoft Exchange Server minden verziójának védelme érdekében.

Az EnterpriSecure teljes védelmet biztosít vállalati hálózatok számára. Az EnterpriSecure által kínált átfogó védelem biztosítja, hogy minden hálózati elem, munkaállomás, e-mail és Internet kapu, belső és DMZ szerverek stb. kívül maradnak a rosszindulatú kódok hatásköréből anélkül, hogy a rendszergazdáknak folyamatosan figyelemmel kellene kísérni a folyamatokat, megkímélve őket ez által a fárasztó telepítési és konfigurálási munkák nagy részétől is.

Az új termékcsalád fontos kiegészítője a Panda Software szolgáltatásskálája is, mely tartalmaz napi frissítést, 24 órás -SOS Vírus, vagy Oxygen3 az év minden napján 24 órás e-hírlevelet.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55