7.1 csatornás hang PC-hez

forrás Prim Online, 2003. december 8. 19:00
A Creative bejelentette a Creative GigaWorks S750 hangszórókat. Ez a hangszórórendszer a 7.1 csatornás PC-s térhatású hang terén kiváló hangélményt és minőséget biztosít a hallgatóknak.
A Sound Blaster Audigy 2 hangkártyák ideális partnere, a játékosok számára tökéletes realitásérzetet biztosít EAX ADVANCED HD támogatással rendelkező programokkal. A filmkedvelők szintén élvezni fogják lélegzetelállító teljesítményét Dolby Digital EX és DTS-ES szabványú filmekhez, míg a zenerajongók, akik a DVD-Audio szabványt választják a tökéletes minőség elérésének érdekében, elégedettek lesznek a hangszórók által nyújtott hang gazdagságával a teljes frekvenciatartományban.

A csúcskategóriás Creative GigaWorks S750 teljesítménye nagyrészt a mind a hét szatelitsugárzóban megtalálható, teljesen új Titanium Super Tweeters rendszerű titánium magashangszóróknak köszönhető. Az általuk nyújtott kiváló teljesítmény nem csak erőteljes, de ugyanakkor árnyalt és részletgazdag is. A tökéletességre hangolt középhangszórókhoz és a fából készült, erőteljes, ütős mélynyomóhoz illesztve az eredmény jelentős előrelépés a térhatású hangzás és a zenei hűség terén.

A Creative GigaWorks S750, átfogó csatlakoztathatóságával - amelybe beletartozik a line-in, a fejhallgatókimenet, és a kompatibilis MP3 lejátszók csatlakoztatására szolgáló Creative M-PORT is - jól illeszkedik bármely már meglévő otthoni audio vagy PC-s rendszerhez. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy sztereo, és egyéb rendszerek széles skálájához csatlakoztassák a hangszórókat.

A használat megkönnyítése érdekében a hangszórókat és a teljes térhatású rendszert némítás, tápellátás kapcsolókkal, magas, mélyhangszín, hangerő, hangszórónkénti kimenet és térhatású zónák szabályzóival ellátott vezetékes távirányító segítségével vezérelhetik a felhasználók.
Kulcsszavak: Creative audio

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50