iScala a Dräger Safetynél

forrás Prim Online, 2003. december 10. 10:32
A vezető németországi gyártó a következő két évben egy kétszintű ERP-stratégia részeként 24 kereskedelmi vállalatnál telepíti az iScala rendszert.
A Dräger Safety, a világ egyik legnagyobb személyes védőfelszerelés- és gázdetektor-technológiai gyártója norvégiai próbatelephelyén üzembe helyezte az iScala kollaboratív ERP-rendszert. A további implementációkra az elkövetkező két év során kerül sor az előre elkészített menetrend szerint.

Számos más Scala-vásárlóhoz hasonlóan a Dräger Safety központjai és nagyobb részegységei SAP-t használnak, valamint az egész világra kiterjedően a müncheni mSE GmbH termékét, az Oracle adatbázisra épülő Point Out SCM-megoldást. Egy szabványos iScala ERP-alkalmazás bevezetésével kis- és közepes méretű leányvállalatainál, valamit ezek iScala-rendszereinek csatlakoztatásával az Oracle/Point Out megoldásokhoz a Dräger Safety sikeresen valósíthat meg egy kétrétegű ERP-stratégiát, amely eredményeként egy teljesen automatizált folyamatokkal rendelkező virtuális szállítói lánc jön létre.

"Egy együttműködő ERP- és SCM-megoldás használatával - úgy becsüljük - a belső folyamatok költségét akár 30 százalékkal is csökkenthetjük" - mondta Thomas Holzgreve, a Dräger Safety gazdasági igazgatója. - "Az a célunk, hogy a helyi leányvállalatainknál tartott raktárkészletet több mint 40 százalékkal csökkentsük. A helyi leányvállalatok közvetlenül fogják beírni megrendeléseiket a rendszerbe, a házhozszállítási funkció használatával megkeresik az adott árut központi raktárainkban, ahonnan a megrendelések közvetlenül a vásárlóhoz kerülnek kiszállításra. Miután láttuk az iScalát működés közben más vásárlók telephelyein, bizonyosak vagyunk benne, hogy a jó megoldást választottuk céljaink elérésére."

Az iScala-rendszerek egy németországi központi szerverről futnak, az implementációt a mSE GmbH, az SCM és a Scala globális partnere végezte.

- "A Dräger Safety-hez hasonló globális vállalatok a jól bevált többnyelvűségi funkció és a több valutanem kezelése miatt használják továbbra is az iScalát" - mondta Steve Benford, a Scala európai működésért felelős alelnöke. - "A világ minden pontján megtalálható leányvállalatokkal rendelkező vállalatok esetében rendkívül fontos az a szempont, hogy a helyi felhasználók saját nyelvükön dolgozhatnak, legyen az akár kínai, orosz vagy angol nyelv, valamint hogy saját pénznemeiket használhatják. Az iScala Unicode-funkciói azt is biztosítják, hogy ugyanaz a felhasználó ugyanazon a képernyőn egyszerre különböző ábécékkel, több nyelven is megjeleníthet információt. A megrendelés például feladható egy német nyelvű rendszeren, ugyanakkor tartalmazhat angol vagy kínai nyelvű információt is, ha a vásárló történetesen nem ért németül."

Benford így fejezte be: - "Az iScala úgy készült, hogy teljes körű üzletvezetési funkciókat nyújtson a vállalatok részére, bárhol a világon. Azzal, hogy több mint harminc nyelven áll rendelkezésre, hozzásegíti a vállalatokat a globális üzleti folyamatok egyszerűsítéséhez."
Kulcsszavak: ERP Scala SCM

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új jelölés lesz a fenntarthatóság ismérve

Új minősítési kategóriát hozott létre a Siemens az EcoTech megjelöléssel, amivel az iparban, az energiaelosztásban használatos termékeinek fenntarthatósági jellemzőiről ad átfogó képet. Segítségével a vásárlók könnyen megtalálják a számukra egyszerre előnyös és környezetbarát megoldásokat.

2024. május 7. 17:59

A Schneider Electric együttműködik a WageIndicator Foundationnel

Becslések szerint világszinten a munkavállalók mintegy egyharmada kevesebbet keres, mint amennyi a nyugodt, tisztességes megélhetése biztosításához elegendő. A helyzet javítása érdekében összefogásra van szükség, ennek jegyében a Schneider Electric három évre szóló partnerségi megállapodást kötött a WageIndicator Foundation nevű szervezettel.

2024. május 7. 14:53

Díjnyertes Samsung klímamegoldások az MCE 2024-en

A Samsung Electronics Air Conditioner Europe (SEACE) legújabb fejlesztéseivel és termékeivel vett részt a 2024-es Mostra Convegno Expocomfort (MCE) hűtés-fűtéstechnikai szakkiállításon. Az MCE kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a vállalat bemutathassa mind a lakossági, mind a kereskedelmi termék- és szolgáltatáskínálatát a HVAC+R*  területén, amelyeket a kényelem és az összekapcsolhatóság vezérel. A szakkiállításon a Samsung tovább erősíthette iparági pozícióját, a termékeket MCE Kiválósági díjakkal ismerték el, illetve a 2024-es Év Terméke díjat is elnyerte a vállalat.

2024. május 7. 10:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36