Baan VI 2004. júliusban: stratégiát hirdetett Bécsben az SSA Global

Kovács Attila, 2003. december 10. 13:11
"Forward faster" mottóval rendezte meg december 9-én Bécsben a közép- és kelet-európai felhasználói és partnertalálkozóját a nagyvállalati ERP szoftver termékeket forgalmazó amerikai SSA Global cég.
A több mint egytucatnyi országból érkezett mintegy 130 résztvevő között magyarországi Baan-felhasználók, illetve a hazai viszonteladó Datorg Team Kft. munkatársai is voltak. Hat előadás hangzott el az SSA Global európai vezetői részéről, amelyek a vállalat általános és a régiót érintő stratégiáját, termékvonalát, értékesítési csatornáját körvonalazták.

Megnyitójában Paolo Pozzi, a cég dél- és kelet-európai elnöke hangsúlyozta, az SSA Global látványosan, a piacnál gyorsabban növekedett az elmúlt időszakban. Phil Gray, az EMEA régió elnöke utalt rá, az SSA Global ma a világ negyedik legnagyobb ERP rendszer szállítója, amelynek rövid távú céljai között szerepel az évi 1 milliárd dolláros árbevétel és a 20 ezres ügyfélszám elérése. Russ Storey, az EMEA térség megoldásmenedzsmentért felelős igazgatója szerint a programcsomagjaival 14 vertikális iparági szegmensben érdekelt cég termékei között lesz a tervek szerint jövő év júliusában megjelenő Gemini kódnevű új Baan VI programrendszer, amelynek funkcionalitásában megnövelve, a jelenlegi verzióhoz képest 26 új modullal, 28 modul jelentős javításával és 100 új jellemzővel kerül majd piacra.

A hazai piacot érdeklő további bejelentésekről Halász Gábor, a viszonteladó partner Datorg Team ügyvezető igazgatója adott tájékoztatást: A Baan VI jövő évi megjelenése után néhány hónappal piacra kerül a rendszer magyar nyelvű, honosított változata; A terméknevek továbbra is megmaradnak, ám lehet, hogy SSA előtaggal bővülnek a jövőben; Az SSA Globalnál tervezik, hogy egyes területeken különösen jól működő programrészeket más szoftver rendszerbe is "áthelyeznek"; A folytonos üzemű gyártásra a BPCS rendszer lesz "kihegyezve", míg a diszkrét gyártásban, logisztikában, szerviz, illetve projekt típusú te vékenységben érdekelt vállalatok elsősorban a Baan termékeket használhatják. Közép- és Kelet-Európában kizárólag indirekt értékesítés lesz a jövőben is. Ez azt is jelenti, hogy országonként a viszonteladó partnerekkel rövidesen megbeszélik, ki melyik SSA-termékeket fogja a továbbiakban terjeszteni.
Kulcsszavak: Baan ERP

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59