Új Panda Internet Security

forrás Prim Online, 2004. január 10. 03:42
Az új Panda Internet Security ötvözi az antispam, anti-kémprogram, tárcsázóeszközök elleni védelem, fájlvédelem, webtartalom-szűrés, önellenőrzés és sebezhetőség elleni rendszereket.
A Platinum Internet Security olyan új biztonságvédelmi szoftvercsomag, amely egy
termékben alkot védelmi rendszert az összes internetes veszély ellen. Ezáltal a Panda Platinum Internet Security maximális megoldást nyújt a kis- és közepes üzleti vállalkozások legmagasabb szintű védelmi igényeire.

A Platinum Internet Security számos új biztonsági funkciót tartalmaz:

Minden vírusfajta felfedezése és semlegesítése. A Platinum Internet Securityba
integrált legújabb fejlesztésű víruskereső motor figyel minden vírust, férget és trójai falovat. A Panda UltraFast technológiájának köszönhetően maximális antivírus-teljesítményt nyújt minimális rendszererőforrás-felhasználás mellett. A felhasználó még az előtt értesítést kap arról, hogy egy bizonyos e-mailben vírus volt, és az üzenet vírusmentesítése megtörtént, hogy magát a vírust hordozó üzenetet valójában megkapta volna. A víruskereső technológiájának köszönhetően,
a Platinum Internet Secirity hatástalanítja az összes vírusfajtát, levelek küldése és fogadása, fájlok letöltése és az interneten végzett munka közben.

Legújabb generációs személyes tűzfal. A PC-t valóságos erőddé változtatja, az információit ellopni, megrongálni, megsemmisíteni szándékozó hackerek ellen. A védelmi rendszernek kettős célja van: egyrészt, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsa, másrészt hogy a tűzfal-konfiguráció és karbantartás a lehető legegyszerűbb legyen.

Spamvédelem. Spamfigyelő rendszere eltávolítja a nem kívánt e-maileket beérkezett üzenetek közül. Miután részletesen megvizsgálta az ilyen jellegű üzenetek jellemzőit, a Panda Software olyan meghajtót fejlesztett ki, amely a spamet hamis pozitív jelzés visszaküldése nélkül szünteti meg.

Kémvédelem. A Platinum Internet Security felhasználó elleni kémkedésre tervezett alkalmazásokat figyelő kapacitása egy lépéssel a hagyományos kémvédelem előtt jár. A jelenlegi Panda Software alkalmazás olyan akciókat is figyel, amely kompromittálhatja a felhasználó személyét. A Platinum Internet Securityval a felhasználó azzal a biztos tudattal dolgozhat az interneten, hogy senki sem figyeli őt.

Tárcsázásvédelem. Ez a modul figyeli a modemen keresztüli telefoncsatlakozásokat, és figyelmezteti a felhasználót minden alkalommal, ha illetéktelen, emelt díjas számhoz próbálják a modemjét csatlakoztatni. Mi több, a felhasználó kijelölhet illetéktelen körzetszámokat, illetve illetékességet adhat bizonyos telefonszámoknak, és blokkolhat olyan programokat, melyek csatlakoztatják modemjét a magas hívásdíjas számokhoz.

Webtartalom-szűrés. A nem rendeltetésszerű internethasználat költséges és időigényes terhétől megszabadítva a rendszer arra is programozható, hogy bizonyos weblapok ne legyenek elérhetők. Ez a webcímek és a címekben
található kulcsszavak alapján történik. A szigorú ellenőrző technológia révén offenzív webtartalomtól kíméli meg a felhasználót.

Biztonságvédelmi rendszerdiagnózis és helyreállítás. A Platinum Internet Security felhívja a felhasználó figyelmét olyan biztonsági résekre, melyeket kihasználva rosszindulatú kódok juthatnak a számítógépbe, vagy melyeken keresztül
behatolók támadást indíthatnak. A felhasználó ezen sebezhetőségekre történő figyelmeztetése mellett a Platinum Internet Security ezek teljes kiiktatására is megoldást nyújt.

Fájlvértrenszer. A rosszindulatú kódok legtöbbje arra törekszik, hogy megakadályozza a biztonsági programokat, mint pl. az antivírusok vagy tűzfalak működését a megfertőzött számítógépen. Ennek elkerülésére a Platinum Internet Security önellenörző rendszert iktatott be, amely folyamatosan ellenőrzi az összes modul állapotát.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14