Microsoft: Kiterjesztett hangvezérlés

forrás Prim Online, 2004. január 15. 15:23
A Microsoft a 2004-es Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Vásáron (CES) bejelentette, hogy kiterjeszti a mobil eszközökhöz való népszerű Microsoft Voice Command szoftver szolgáltatásait és elérhetőségét.

A Voice Command szoftver a Windows Mobile 2003 alapú Pocket PC és Pocket PC Phone Edition eszközökön lehetővé teszi a telefon, a kapcsolattartók, a naptár, a Windows Media Player és más kedvenc alkalmazások kényelmes és intelligens, hanggal történő vezérlését. A Voice Command szoftvert olyan jól fogadták a felhasználók, hogy a Microsoft többek között a továbbfejlesztéseket jelentette be:

  • A legkelendőbb alkalmazás a Handango.com webhelyen. A mobil eszközökhöz tartozó szoftverek vezető kiadójánál, a Handango.com webhelyen a Microsoft Voice Command a megjelenése utáni első hónapban a Windows Mobile alapú Pocket PC-kre írt programok között az első helyen, míg az összes mobil platformot figyelembe véve a második helyen állt az eladási statisztikák alapján.

  • Ingyenes próbaverzió. A vásárlók kérésére a Microsoft elérhetővé tette a Voice Command program egynapos próbaverzióját azoknak, akik a vásárlás előtt ki szeretnék próbálni a terméket. A próbaverzió a Microsoft online értékesítési partnere, a Handango.com webhelyéről lesz letölthető.

  • Többnyelvű használhatóság. Az angolul már népszerű Voice Command programot a Microsoft hét nyelvre honosítja, és az év végéig az Egyesült Államokon kívül is elérhetővé teszi.

  • A Smartphone készülékek támogatása. A Windows Mobile alapú Smartphone készülékek következő verziójának megjelenésével egyértelműen érezhetővé válnak lesznek a Voice Command program előnyei.

  • Kiskereskedelmi forgalmazás. A Handango.com webhelyről való letöltése mellett a Voice Command program a hagyományos üzletekben rövidesen dobozos változatban is kapható lesz.

  • Partneri együttműködés. A termék sikerére alapozva számos informatikai partnerünk készít kiegészítőket a Voice Command programhoz. Például a Plantronics Inc. Mellékeli majd a Voice Command programot egyik vezeték nélküli headsetjéhez.
Kulcsszavak: Microsoft hangfelismerés

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55