Humansoft: NATO-beszállításra alkalmas

forrás Prim Online, 2004. január 16. 13:09
A Humansoft Elektronikai Kft. a Honvédelmi Minisztérium önálló szerve, a Beszerzési és Biztonsági Beruházási Hivatalának minősítése alapján ez évtől elindulhat a NATO-szervek és a -tagországok által kiírt NATO-pályázatokon.
Ezek a tenderfelhívások a NATO Biztonsági Beruházási Programjához (NSIP), a Megrendelői Alap Megállapodáshoz (BOA), a NAMSA megrendeléseihez, illetve a NATO úgynevezett "katonai költségvetéséből" finanszírozott egyéb beszerzéshez kapcsolódnak. A pályázatokon a NATO-tagországok cégei közül csak azok vehetnek részt, akik rendelkeznek "NATO Beszállításra Alkalmas", illetve "Minősített NATO Beszállításra Alkalmas" besorolással.

A vállalat államigazgatási üzletágának igazgatója folyamatosan figyelemmel kíséri a tenderlehetőségeket. Nagy Kálmán elmondta: "A Humansoft versenyképes bármely más NATO-tagállam hasonló vállalatával szemben. Az informatikai szolgáltatások széles skáláján - rendszerintegráció, rendszerfelügyelet és támogatás, IT biztonsági rendszerek kiépítése és üzemeltetése terén - kiváló referenciákkal, és 14 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a vállalat".

Az alkalmassági feltétel megszerzése érdekében vizsgálták a cég szakmai, pénzügyi és gazdasági megfelelőségét. A HM a folyamatos megfelelőségi átvilágítást az évenkénti megismétlődő kötelező adatszolgáltatás keretében végzi.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Közzétette első negyedéves pénzügyi jelentését az LG Electronics

Az LG Electronics Inc. (LG) 2024 első negyedévében 21,09 ezer milliárd dél-koreai von konszolidált árbevételt és 1,33 ezer milliárd von működési eredményt ért el. 

2024. április 30. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14