Az EMC kibővíti szolgáltatói partnerhálózatát

forrás Prim Online, 2004. január 21. 20:00
Az EMC kibővíti az EMC Hivatalos Szolgáltató Hálózatát (EMC Authorized Services Network, ASN), amely a középkategóriás piac viszonteladói és rendszerintegrátorai széles körének nyújt lehetőséget, hogy szolgáltatásokat kínáljanak az EMC CLARiiON adattárolási rendszerein és szoftverein működő helyi adattárolási hálózatos (SAN) és hálózathoz csatlakoztatott adattárolási (NAS) implementációkhoz.
Az elmúlt évben az EMC jelentősen növelte befektetéseit olyan programokba, amelyek segítségével a viszonteladó partnereknek könnyebben és hatékonyabban kínálhatják az iparág legkiterjedtebb középkategóriás adattárolási megoldás portfolióját. Az EMC 2003-ban mutatta be a Velocitás Partner Programot (Velocity Partner Program), amely lehetővé teszi, hogy az EMC és viszonteladó partnerei szorosabban működhessenek együtt, és sikeresebben nyithassanak új, szolgáltatáshiányban szenvedő piacok felé. Az EMC szorosabbra fűzi ezeket a kapcsolatokat azáltal, hogy a szakképzett Velocitás Partnereket felveszi a Hivatalos Szolgáltató Hálózatba, hozzáférést biztosítva nekik a CLARiiON alapú SAN és NAS professzionális szolgáltatásokon belül az EMC szellemi tulajdonaihoz, a képzéshez, a mentoráláshoz és a licenszelt szolgáltatásnyújtó metodológiákhoz.

Azok a partnerek, akik megfelelnek az EMC ASN eme új csoportjának, részt vesznek egy átfogó EMC Érdemes Szakértő képzési programon. A program felkészíti a viszonteladókat és az integrátorokat, hogy versenyképesen árazott, magas igényeknek megfelelő szolgáltatást nyújtsanak. Ide tartozik a CLARiiON implementálása és integrálása SAN és NAS környezetekbe, az EMC PowerPAth szoftver konfigurálása egy illetve több szerverhez és az EMC SnapView szoftver adatreplikációs képességeinek egyedi installációja és konfigurálása.

A Hivatalos Szolgáltató Hálózat (HSZH) Program a szolgáltató partnerek olyan elit közössége, amely kiegészíti és kibővíti az EMC Globális Szolgáltatásainak kínálatát és kiterjeszti az EMC globális lefedési képességét. Az EMC a HSZH partnerekkel közösen a csúcsminőségű professzionális szolgáltatások, a konzultációs alkalmak és a kimagasló ügyfél támogatás mindent átfogó portfolióját nyújtja. A HSZH partnerek három kategóriája létezik, EMC szolgáltatási képességeik és képzettségük alapján: Fókusz (a most bejelentett), Kiválasztott és Speciális.

Az EMC Velocitás Partner Program egyesíti a képesítést, a képzést, az értékesítési, marketing- és technikai támogatást az anyagi motivációval, hogy megkönnyítse az EMC Automatizált Hálózati Adattárolási (EMC Automated Network Storage) megoldásainak értékesítését a viszonteladóknak és az integrátoroknak a végfelhasználó felé.
Kulcsszavak: EMC SAN

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Compliance-szakemberi szerepben teszteli az AI-t a KPMG

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) által rendezett Innovációra Magyar! konferencián számolt be a KPMG Magyarország munkatársa arról a kísérletükről, melynek keretében gépi tanulási modell fejlesztésével támogatták a vállalati anyagok feldolgozásának folyamatát. A vonatkozó szabályzatoknak való megfelelőség ellenőrzésére bevetett mesterséges intelligencia egyelőre nem helyettesíti a szakértői munkát, azonban jelentősen gyorsítja a folyamatot, 80% feletti hatékonyságú dokumentációs alapot hozva létre. Így a fennmaradó időben az emberi beavatkozás a nagy figyelmet igénylő, alaposabb elemzést tudja elvégezni.

2024. május 18. 13:59

A műholdas távközlés szerepe óriási mértékben nőtt

A legújabb űrtávközlési technológiák, a műholdas szolgáltatások és az űrkutatás álltak az idei Távközlés Világnapjához kapcsolódó konferencia fókuszában. A győri Széchenyi István Egyetem (SZE) eseményén kiosztották a Dr. Magyari Endre-díjakat is, amit idén Dr. Gschwindt András és Petres István hírközlési szakemberek vehettek át. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az esemény kiemelt támogatója.

2024. május 18. 12:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59