Tűzfalak a D-Linktől

forrás Prim Online, 2004. január 23. 08:09
A hálózati termékeket gyártó D-Link és a Clavister svéd vállalat együttműködési megállapodást kötött. A D-Link célja az, hogy az informatikai-biztonsági termékeket gyártó Clavister segítségével piaci részesedést szerezzen a folyamatosan növekvő tűzfalpiacon.
A biztonsági termékek és tűzfalak értékesítése terén növekedés várható a következő öt-hat évben. A D-Link, amely jelenleg a szélessávú routerek és VPN megoldások egyik vezető szállítója, ugyanilyen sikert szeretne elérni a tűzfalpiacon belül is.

A Clavister kiválasztása elsősorban a vállalat szakértelmének köszönhető, valamint annak az egyedi alaptechnológiának, amely sok előnyös tulajdonsággal rendelkezik más cégek hasonló termékeivel szemben. A Clavister termékei jó minőségükről híresek, amit az is alátámaszt, hogy három éven keresztül sorozatban elnyerték a "Nätverk och Kommunikation" (Hálózat és kommunikáció) c. svéd szakmai folyóirat "Legjobb teszteredmény" elnevezésű díját. A Clavisterrel történő együttműködés azt is lehetővé teszi a D-Link számára, hogy hosszú távon képes legyen komplex és rendkívül kompetens biztonsági megoldásokat kínálni nagyvállalatok vagy szervezetek számára is.

Az első termékek 2004 januárjában kerülnek forgalomba. Kezdetben a termékskála a DFL-700-asból áll, amely kis- és középvállalkozások számára ajánlott, valamint a DFL-1100-asból, amelyet inkább a nagyvállalatok, illetve nagyobb szervezetek használhatnak.
Kulcsszavak: D-Link tűzfal

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59