Sniffer Portable Lab: új eszköz nagy sebességű hálózatok megfigyelésére és karbantartására

forrás Prim Online, 2004. február 5. 12:00
A Sniffer Portable Lab sorozat első eleme a 10 gigabites Ethernet Analyzer, amely optimalizálja a nagy sebességű WAN, MAN és hagyományos LAN hálózatok teljesítményét, és maximalizálja azok adatátvivő képességét. A teljes Sniffer Portable termékcsoportot átfogó Sniffer Portable Lab sorozat kifejezetten az egyre elterjedtebb nagysebességű hálózatok megfigyelésére és karbantartására készült.
A Network Associates a következő generációs technológiák korai vásárlóit támogatja, ezért a sorozat első eleme a 10 gigabites Ethernet Analyzer, amellyel az adminisztrátor még a teljes rendszerre történő telepítés előtt tesztelheti az új képességeket, csökkentve a futó alkalmazások elakadásának esélyét.

A hálózati forgalom növekedése miatt a vállalkozások egyre gyorsabb megoldásokat keresnek, és a 10 gigabites Ethernet technológia kapacitása és teljesítménye megfelel a követelményeknek a hálózat központjában. A 10 Gb Ethenet Analyzer egyedülálló adatmennyiség befogadására képes, monitorozza és elemzi a nagy sebességű kapcsolatokat, és a Sniffer Portable megoldások könnyű kezelhetőségét kínálja az új technológiához.

A Sniffer Technologies termékcsoport részeként a Portable Lab 10GbE Analyzer osztályában egyedülálló dekódolást tesz lehetővé a hálózati forgalom átfogó vizsgálatával. Miután szakértői elemzés segítségével felkutatja a hálózati problémák okait, intelligensen definiálja és elmagyarázza a valószínű megoldásokat.

Az önálló, kulcsrakész Sniffer Portable Lab eszköz egyedülálló képességei közül:

  • a nagy teljesítményű befogadó motor és az egy gigabájtos puffer tárolókapacitás lehetővé teszik az adatvesztés nélküli elemzést,
  • egyszerűsített adathozzáférés, "drag and drop" funkciók könnyítik és gyorsítják az adatelemzést, a felhasználók komplex filterek segítségével válogathatnak szét nagymennyiségű adatot a lehető legrövidebb idő alatt,
  • valós idejű, veszteségmentes, grafikus statisztikai jelentések segítik a potenciális problémák forrásainak megtalálását,
  • fejlesztett triggerek és filterek jelzik előre a rejtett vagy időszaki problémák kialakulását, és könnyítik meg egy specifikus vizsgálandó adatforgalom elválasztását, így nincs szükség hatalmas adatmennyiségek vizsgálatára.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55