Panda Antivirus GateDefender: "Csatlakoztasd és felejtsd el!"

forrás Prim Online, 2004. február 11. 14:03
Az új Panda Antivirus GateDefender frontvonali védelmet biztosít minden méretű vállalat számára semlegesítve a vírusokat, még mielőtt azok egyáltalán a cég hálózatába léphetnének. A Panda Antivirus GateDefender bármely méretű hálózati igényhez és adatforgalomhoz igazodva kínál nagy skálázhatóságot és terhelés-kiegyenlítést.

A fentieknek megfelelően, a Panda Antivirus GateDefender a 'csatlakoztasd és felejtsd el" szellemében készült, melyet jól bizonyít egyszerű telepíthetősége és üzembe helyezése. Egyszerű proxy-ként, a hálózati forgalom átirányítása nélkül telepíthető, mely képessége megkülönbözteti a Panda Szoftver ezen megoldását a piacon elérhető többi terméktől. A forgalom-átirányítás ugyanis igen komplex és időigényes feladat a rendszer-adminisztrátorok számára.

A Panda Antivirus GateDefender védelmet biztosít a hálózatok összes típusa számára függetlenül a platformoktól (Unix, Win32, Macintosh, Linux), és egy sor innovatív tulajdonságot ötvöz:

- Nagy teljesítmény és átvitel kapacitás jellemzi az antivírus motorját, a hardver és szoftver integrálásának köszönhetően.

- Védelem a legáltalánosabban használt protokollok számára: SMTP, HTTP, POP3, FTP, NNTP, IMAP4 és SOCKS.

- Tartalomszűrő, a rendszerbe belépni készülő potenciálisan veszélyes fájlok ellen, így még szkennelés előtt képes kiiktatni azokat. Csökkenti az antivírus terhelését, és optimalizált erőforrás-felhasználást tesz lehetővé.

- Minimális hatással van a hálózat terhelésére és erőforrásaira.

- Biztonságos távadminisztráció jellemzi: egy egyszerű, újfajta web-konzol segítségével távolról menedzselhető, amely biztosítja a rendszeradminisztrátor számára, hogy a hálózatot bármely, internetcsatlakozással rendelkező távoli számítógépről is elérhesse.

- Teljesen automatikus napi frissítés új vírusok ellen.

- Jelent és figyelmeztet. A Panda Antivirus GateDefender teljes körű jelentést ad a vírusellenőrzés és tartalomszűrés állásáról a felhasználó igényeihez igazított figyelmeztetésekkel

- Valós idejű monitorrendszerek. Egy egyszerű, folyamatos és automatikus frissítésű figyelőrendszer használatával az adminisztrátorok áttekinthető statisztikát kapnak az e-mail forgalomról és vírusérzékelésről.

A két Panda Antivirus GateDefender modell: 7100 (egyes processzoros) és 7200 (kettős processzoros).

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36