Acer G300 Max Server: teljes megoldás kis- és közepes vállalatoknak

forrás Prim Online, 2004. február 17. 08:01
A G300 MaxServer nyitja azoknak a változatos igényeket kielégítő komplett megoldásoknak a sorát, amelyeket az Acer 2004 folyamán tervez piacra hozni. Ez hardvert, szoftvert, valamint szakosított támogatást foglal magában, amellyel leegyszerűsíthető az üzleti hálózatok kiépítése, valamint az e-mail, internet-hozzáférés, állománymegosztás és biztonsági eszközök felügyelete.
A G300 MaxServer az első gyümölcse annak a partnerszövetségnek, amelyet az Acer a Right Vision S.A.-val -- az európai internetes kiszolgálókészülékek (Internet Server Appliance) élvonalbeli szállítójával - kötött az üzleti vállalkozásoknak szánt, könnyen használható többfunkciós appliance szerverek (Multi-functional Appliance Server, MFA) kifejlesztésére, marketingjére és eladására.

Az SMB Internet Appliance - G300 MaxServer egy erőteljes, megfelelően konfigurált Acer Altos G300-as kiszolgálón, valamint a Right Vision szoftverén alapul. Azonnal használatba vehető, kész megoldás a 15-20 munkaállomásból kiépített kis- és középvállalati hálózatok számára; felhasználói felülete barátságos, és kezeléséhez nincs szükség különleges számítógépes szakértelemre. Egyszerű és intuitív képernyők vezetik át az “IT-menedzsert" a G300 MaxServer konfigurációs lépésein; így a Mail and Internet Server a postafiókok beállítására, valamint az internet- és intranet-hozzáférési paraméterek definiálására szolgál, míg például a File Server and FTP Server a hozzáférési jogosultságok szerint megosztott állománykezelést, valamint a webes információcserét definiálja.

Továbbá, ami talán még lényegesebb, a cég biztonsági szabványait mind külsőleg, a Firewall (tűzfal) és Proxy funkciók révén, mind pedig a Mirroring (tükrözés) és Back-Up (adatarchiválás, biztonságimásolat-készítés) automatizálásával be lehet állítani.

A G300 MaxServerrel egyszerűen és azonnal létrehozható és adminisztrálható valamely cég weblapja, hogy az a lehető legtöbbet hozhassa ki az internet kínálta “kirakati", azaz kínálatbemutató és e-kereskedelmi lehetőségekből.

Az SMB Internet Appliance a felhasználók elé egy komplett virtuális asztali rendszert tár, amely egyszerű és intuitívan használható grafikus felületet kínál az elektronikus posta kezelésére, és egy elektronikus ütemezőt is a határidők, illetve a találkozók menedzselésérte, naptárral, interneteléréssel, valamint munkaeszközökkel egyetemben.

Az SMB Internet Appliance - G300 MaxServer Olaszországban debütál január végén, és az év folyamán más európai piacokon is bevezetik.

Kulcsszavak: Acer szerver

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Prémium gaming élmény a felhasználóknak

A 48,9" hüvelykes (124,3 cm) Philips Evnia 49M2C8900L gaming monitor tele van erőteljes funkciókkal: QD-OLED panel, 32:9 SuperWide kijelző, 5120x1440 felbontás, 144 Hz, Ambiglow és DTS hangzás teszik a kiváló minőségű Evnia 8000 sorozat új tagját igazán figyelemfelkeltővé.

2024. május 17. 19:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59