Újra nyert az Oki - nagy hangsúly a közbeszerzésen

forrás Prim Online, 2004. február 20. 14:32
Az Oki Systems Magyarország egész évre érvényes közbeszerzési keretszerződést kötött a Központi Szolgáltatási Főigazgatósággal, amelynek értelmében a közbeszerzési körbe tartozó intézmények felső értékhatár nélkül vásárolhatnak az Oki Systems Magyarország Kft. teljes termék- és szolgáltatási portfoliójából.
A decemberben meghirdetett kétfordulós, tárgyalásos tenderen 12 cég indult. A tender január végi lezárultával az Oki az egyik nyertes cégként írta alá a K-NYR 11/2004. számú megállapodást.

A közbeszerzési keretszerződés értelmében 2004-ben mintegy 1200, központosított közbeszerzésre kötelezett, illetve ahhoz önként csatlakozott intézmény választhat termékeket és szolgáltatásokat az Oki Systems Magyarország Kft. teljes portfoliójából; így szükségleteik és anyagi lehetőségeik függvényében választhatnak színes és fekete-fehér nyomtatókat és alkatrészeket, vagy akár komplett nyomtatórendszer-megoldásokat is. A költségvetési intézményeknek lehetőségük van arra is, hogy valamennyi színes kategóriában a magyarországi színes piacvezetőtől vásárolják meg színes nyomtatóikat.

"A számítógéphálózatok és a nyomtatórendszerek akkor működnek hatékonyan, ha az egyes eszközök a feladatokhoz és egymáshoz is optimálisan illeszkednek. A beállítások, a nyomtatóhálózat struktúrája, a dokumentummenedzsment legalább olyan fontos, mint maga a hardvereszköz. A klasszikus eszközleszállítás mellett ezért nagyon nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mind nagyobb arányban nyújtsunk olyan testre szabott tanácsadást - akár átfogó rendszertervezés formájában -, amellyel vásárlóink hosszú távra is nagyon gazdaságos és problémamentes megoldáshoz jutnak. Ezzel kívánunk hozzájárulni az informatikai kultúra fejlesztéséhez" - nyilatkozta Érdi-Krausz Gábor, az Oki Systems Magyarország ügyvezető igazgatója.

A megbízásokat az Oki koordinátorként kivitelezi, vagyis a szállítást és a szolgáltatási munkákat a szerződött partnerek és a viszonteladók végzik.

Az Oki a megnövekedett feladatok ellátására 30 százalékkal növelte szerződéses partnereinek számát, akiknek a listája megtalálható a cég internetes honlapján: www.okihu.hu.

A közbeszerzési keretszerződés 2004. december 31-én jár le.
Kulcsszavak: OKI-hu közbeszerzés

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55