Frédi és Béni, Tom és Jerry Vodafone live!-on

forrás Prim Online, 2004. február 25. 14:45
A Cartoon Network bejelentette a Tom és Jerryt, Frédi és Bénit, a Pindúr pandúrokat és világhírű karaktereinek egész sorát felvonultató mobil-szolgáltatásának beindítását, amelyet a Vodafonnal közösen indít.
A Vodafone a Cartoon Network mobiltartalmat egyiptomi, német, görög, magyar, ír, olasz, máltai, holland, portugál, spanyol, svéd és angol Vodafone live’ előfizetői számára teszi elérhetővé.

Az ajánlat szórakoztató java-játékokat, színes logókat és polifonikus csengőhangokat tartalmaz, amely klasszikus és ideiglenes karaktereket vonultat fel annak érdekében, hogy a legkülönbözőbb korosztályokat telefonálásra bírja.

A Cartoon Network -összes jelenlegi prémium mobilszolgáltatását tartalmazó- ajánlata több lépésben kerül majd bevezetésre. A csomag olyan játékokat tartalmaz majd, mint Maci Laci piknikje, Dexter laboratóriumának biztonsági riasztója, Frédi és Béni, Samurai Jack leszámolás, Bátor, a gyáva kutya kísértet háza, Tom és Jerry sajtvadászat, Pindúr Pandúrok és Vbirds. A Top Cat, Scooby Doo, Banana Splits és Jetsons alapján is készülnek különböző logók és csengőhangok. A Cartoon Network tartalmakat a csatorna népszerű karakterei alapján a Macrospace Ltd. készítette.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36