Új együttműködési megállapodást írt alá a Clearswift és a Hewlett-Packard

forrás Prim Online, 2004. február 27. 12:40
A megállapodásnak köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy a HP Clearswift szoftverkomponenseket tartalmazó megoldásokat fejlesszen ki és forgalmazzon Microsoft Exchange környezethez.
A HP a Clearswift ENTERPRISEsuite szoftverét használja fel ahhoz, hogy kifinomult házirendkezelő motort és tartalomellenőrző eszközöket kínáljon ügyfeleinek.

"A szervezetek egyre inkább az elektronikus kommunikációra hagyatkoznak, emiatt egyre nagyobb szükségük van arra, hogy megvédjék magukat a kapcsolódó biztonsági fenyegetésektől, és a mindennapi gyakorlat részeként hatékonyan menedzseljék és tartassák be a házirendeket" - mondta Paul Grossman, a Clearswift Specialist Products üzletágának alelnöke.

"A Corporate Governance and the Data Protection Act szabályozás meghatározza ügyfeleink elvárásait" - mondta Steve Godfrey, a HP biztonsági megoldásokért felelős vezetője. "A HP biztonsági fejlesztéseinek Microsoft termékekbe integrálása a Clearswift szoftverkomponensekkel együtt megkönnyíti számunkra azt, hogy ügyfeleinknek robusztus és adaptálható megoldást szállítsunk, amely pontosan kielégíti igényeiket."

"A HP Magyarország Kft. IT biztonsági üzletága üdvözli az angliai központú, kiterjesztett biztonságú Exchange szerver fejlesztésével foglalkozó HP részleg döntését. Magyarországon a HP egyedül a Clearswift partnerek közül birtokolja a legmagasabb szintű, Premier státuszt, amelyet több mint tucat hazai és külföldi tartalomszűrő rendszer implementálásával nyert el. Biztosak vagyunk benne, hogy a Clearswift tartalomszűrő termékek integrációja a HP által fejlesztett biztonságos Exchange megoldásba, sikeres lesz felhasználóink körében" - fűzte hozzá Bártfai Attila, a HP Magyarország IT biztonsági üzletágvezetője.

A HP jelenleg azzal foglalkozik, hogy a Clearswift technológiát bevezesse több nagy kormányzati szervezet infrastruktúrájába.

"A 2F 2000 Kft. 2004 folyamán kiemelten kívánja kezelni az átfogó tartalombiztonság kérdését. Véleményünk szerint a piacon kapható egyik legjobb komplex megoldás a Clearswift cég Mail/Mimesweeper termékcsaládja. Teljes felépítése házirend alapú, a menedzsment pedig nemcsak lokálisan lehetséges, hanem https protokollon keresztül is - jelentette ki Dávid András, a Clearswift hazai disztribútora, a 2F 2000 Kft. kereskedelmi igazgatója.
Kulcsszavak: Clearswift HP security

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Alba Regia Műszaki Felsőoktatásért Alapítvány elnyerte a Kyndryl Alapítvány támogatását

A Kyndryl Alapítvány, a Kyndryl filantróp ága bejelentette, hogy a magyarországi Alba Regia Műszaki Felsőoktatásért Alapítvány egyike annak a hét országból származó 11 nonprofit szervezetnek, amelyek a Kyndryl Alapítvány első támogatási körében adományban részesülnek.

2024. május 10. 14:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36