Magyar szoftverfejlesztő újabb nemzetközi sikere

forrás Prim Online, 2004. március 3. 10:55
Az amerikai Sybari Software - melynek piacvezető levelezésvédelmi megoldása, az Antigen világszerte 8 millió felhasználónak nyújt védelmet - a magyar VirusBuster Kft-t választotta együttműködési partneréül, hogy többpontos, komplex megoldást nyújtson ügyfelei számára.

A VirusBuster az Enterprise Security csomagot a tavalyi Közép-Kelet Európai bevezetés után már egész Európában, Afrikában és a Közel-Keleten is értékesíti. A csomag óriási előnye, hogy a napjainkban legnagyobb veszélyforrásként számon tartott elektronikus levelezést akár hat keresőmotorral - így valóban többszintű védelemmel - teszi biztonságossá, valamint védelmet nyújt a munkaállomásoknak és a szervereknek is.

A visszatérő probléma mindenki előtt ismert: egyetlen gyártó "globális" termékét használjuk, vagy válasszuk több beszállító megoldásait. A tapasztalatok azt bizonyítják, hogy nagyobb biztonságban vagyunk, ha minden ponton más és más szoftverrel, adatbázissal védjük rendszerünket. Ugyanakkor több forrásból beszerzett szoftverek gyakran megnehezítik a rendszergazdák, IT szakemberek helyzetét - több beszállítóval kell kapcsolatot tartani, több az adminisztráció, nehezebb a rendszer felügyelete, kezelése, esetleges hiba esetén nem egyértelmű, hogy kihez kell fordulni, illetve a költségek is magasabbak.

Ezt a problémát oldja meg a VirusBuster Kft. Enterprise csomagja, amely egy kézből, egy csomagban kínál két terméket a vállalati ügyfeleknek: a VirusBuster saját fejlesztésű megoldásai a Sybari Antigen piacvezető Exchange és Lotus levelezésvédelmével együtt nyújtanak kiemelkedő biztonságot szervereinek, levelezőszervereinek és klienseinek. A csomag akár hat keresőmotorral, több adatbázissal valóban többpontos védelmet kínál, ugyanakkor a magyar vagy angol nyelvű háttértámogatást, konzultációt, oktatást egyetlen cég nyújtja a felhasználónak. Az Enterprise csomag része a központi menedzsment is, amely központi telepítéssel, a vírusvédelmi rendszer automatikus felügyeletével, valamint a kliens- és szervervédelem hatékony vezérlésével biztosítja a vállalatok zavartalan működését.

A VirusBuster 2003 második negyedévében nagy sikerrel kezdte meg a csomag forgalmazását Közép-Kelet Európában, azonban a Sybari Software-el kötött új megállapodás keretében az Antigen termékeket a csomagon belül már az EMEA területeken is értékesíti (Európa, Közel-Kelet, Afrika). Nem ez az első együttműködés a két cég között: azon túl, hogy a VirusBuster Kft. a Sybari Software kizárólagos forgalmazója Magyarországon, valamint Közép-Kelet-Európában, 2003 szeptembere óta Sybari Software integrálta megoldásaiba a VirusBuster kereső motorját is.

Kulcsszavak: +céginfo VirusBuster

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését. A testület legutóbbi ülésén azt is megállapította, hogy a Balázsék című műsorszám ismét törvényt sértett, amikor a rasszizmusból táplálkozó humorizálásra építette a január 15-i műsor.

2024. május 3. 11:39

Mennyire vannak biztonságban a jelszóval védett adataink?

Manapság egyre több és egyre nagyobb volumenűek az adatlopások, ráadásul az adatszivárgások egyre többe is kerülnek a szervezetek számára. A technológiai újításoknak köszönhetően a kibertámadások napról napra kifinomultabbak, és a legerősebb jelszót is feltörik. Ennek ellenére továbbra is ez a vállalatok által leggyakrabban használt biztonsági módszer világszerte.

2024. május 3. 09:54

Reprezentatív kutatás a magyarok klímavásárlási szokásairól

A magyarok 67 százalékának nincs otthon klímája, legnagyobb arányban ventilátorral hűtenek a nyári melegben. Akik mégis vásárolnak, azok egyértelműen az ár és az energiafogyasztás alapján hozzák meg a döntésüket – derül ki a Hisense friss reprezentatív kutatásából. 

2024. május 2. 20:15

AOMEI Partition Assistant Standard Edition 10.4.0

Az ingyenes partíciókezelő program képes a partíciónkat átméretezni, másolni, egy partíciót külön részekre osztani, klónozni, törölni stb.

2024. május 2. 20:09

Screamer Radio 2.8884.18519.0 (2024-04-28)

A Screamer Radio segítségével több ezer online rádiócsatorna műsorából válogathatunk, ezekből lehetőségünk van kedvencek létrehozására. A különböző csatornák között kereshetünk név, műfaj vagy ország szerint is.

2024. május 2. 20:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14