CeBIT 2004: a Stonesoft biztonsági megoldások a Fujitsu Siemensnek

forrás Prim Online, 2004. március 14. 09:57
A Stonesoft március 18-24. között a CeBIT 2004 kiállításon mutatja be a Fujitsu Siemens Computers hardvereihez kifejlesztett StoneGate biztonsági platformját.
A Fujitsu Siemens Computers standján (1. csarnok, 4h4 stand) a vállalat ügyfeleinek és kereskedelmi partnereinek lehetősége nyílik a Fujitsu Siemens Computers hardvereihez tűzfal-, VPN és IPS megoldásokat szállító Stonesoft megismerésére. Minősített partnerével és viszonteladójával, a CES céggel együttműködésben a Stonesoft a vezető európai IT vállalatok Intel-alapú PRIMERGY szervereihez is kínálja a StoneGate tűzfal- és VPN megoldásait.

A "Responsiblity in the Information Age" (Felelősség az információ korában) jegyében mutatja be az idei CeBIT-en a Fujitsu Siemens Computers a középvállalatok számára kialakított átfogó IT megoldásait. A kritikus üzleti folyamatok megbízhatóságához szükséges IT-biztonság központi jelentősége okán kapott helyet a vállalat partnerei között biztonsági partnerként a Stonesoft. A Common Criteria (Közös Szempontrendszer) bizonyítvánnyal rendelkező, a nagymértékű rendelkezésre állást integráltan biztosító StoneGate tűzfal- és VPN megoldások lehetővé teszik a kompromisszumok nélküli biztonságot és a kiváló teljesítményt. Egységes, teljes körű megoldásként a StoneGate lehetőséget nyújt az internetes és VPN-adatforgalom automatikus terheléselosztására a leggyorsabb hálózati kapcsolatokon is.

Ezenkívül, a StoneGate IPS (Intrusion Prevention System) további védelmet is kínál a korai azonosítás és a hálózati fenyegetések elhárítása révén. A StoneGate IPS terméket a felismerési- és válaszmechanizmusok különleges pontossága, valamint a különböző események intelligens összekapcsolása teszi egyedülállóvá. A Stonesoft továbbá egységes kezelőrendszert is biztosít a StoneGate Firewall, StoneGate VPN és StoneGate IPS megoldásokhoz.
Kulcsszavak: StoneSoft security

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A pénzügyi bűnözés jövője: miért kulcsfontosságú az információ-vezérelt kockázatkezelés?

Az utóbbi időben a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem jövőbeli keretrendszerének alapjaként, az információ-vezérelt kockázatkezelés kiemelten fontossá vált. A hagyományos kockázatkezelési módszerek elavultak, nem megfelelő eredményt hoznak és így komoly kockázatokat jelentenek a szervezeteknek – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya.

2024. május 17. 13:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59