Kreatív nap az Adobe-nál

forrás Prim Online, 2004. március 18. 09:25
Szoftverei legújabb verzióit, a cég termékeit és új technológiáit bemutató egész napos rendezvényt tartott Adobe Kreatív Nap címmel a Trans-Europe Kft.
Az ECE City Centerbe várták március 17-én a professzionális szintű grafikával foglalkozókat, nyomdászokat, DTP-operátorokat, webdesignereket, videó-, film-, televíziós programszerkesztőket, és természetesen azokat is, akik csak "ismerkedni" szerettek volna a cég népszerű programjaival.

Kafka György, a Trans-Europe Kft. ügyvezető igazgatójának megnyitója után Robert Hranitzky (Adobe Systems Inc.) tartott bemutatót a cég videó- és audiotermékeiből. Az Adobe Premiere Prót például egy videóprojekten keresztül (különböző formátumokban), az új interfész, alkalmazások ismertetése mellett; míg az Adobe Audition 1.0-t, a legújabb hangszerkesztő programot egy rövid dal elkészítésén keresztül mutatta be. Ezt követően az Adobe After Effects 6.0 képességeit lehetett figyelemmel kísérni, vagyis hogyan lehet animáció- és mozgókép-manipulációt végrehajtani a Premiere Próval szerkesztett képek felhasználásával. Végül az Adobe Encore DVD 1.0 segítségével egy teljes DVD készült egy előzőleg Premiere-ben és After Effectsben létrehozott tartalomból (Photoshop CS-ben készített menük, slide show-k, vezérlőgombok, fejezetjelölők, feliratkészítés).

Peder Engrob (Adobe Systems Inc.) Adobe Creative Suite című előadásában a CS koncepcióval, illetve az új verziójú termékekkel ismertette meg a résztvevőket, kitérve az Adobe CS közép-európai nyelvi specialitásaira is.

Ez utóbbi előadás nemcsak annak volt hasznos, aki a nap végén megnyerte a kisorsolt Adobe Creative Suite Standard CE csomagot, hanem azoknak a rendezvényen regisztrált és megjelent résztvevőknek is, akik éltek a lehetőséggel, és 10% kedvezménnyel vásárolták meg az Adobe Creative Suite teljes és upgrade verzióját.
Kulcsszavak: Adobe Trans-Europe

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55