EMC-Fujitsu Siemens: kiterjesztett együttműködés

forrás Prim Online, 2004. március 20. 09:00
Az EMC és a Fujitsu Siemens Computers kiterjesztették stratégiai együttműködésüket: a Fujitsu Siemens Computers a jövőben az EMC hálózati tárolóeszközeinek teljes skáláját értékesíti Európában, Közel-Keleten és Afrikában (EMEA régió). A két cég a viszonteladói szerződéseket (amelyeket 1997-ben írtak alá) 2008-ig hosszabbította meg.
A Fujitsu Siemens Computers két egymást követő évben az EMC-t választotta az ’Év Szállítójának’. A díj a társaság olyan partnereit illeti meg, amelyek kiemelkedőnek számítanak a minőség, a technológia és a logisztika területén. Az EMC és a Fujitsu Siemens Computers közös megoldásait a CeBIT-en, a világ legnagyobb technológiai kiállításán mutatják be Hannoverben 2004. március 18. és 24. között. A két társaság közösen kifejlesztett megoldások széles skáláját mutatja be, többek között azokat az e-mail konszolidációs, globális helyettesítési és adatvédelemi megoldásokat, amelyek az EMC technológiáját, valamint az EMC LEGATO Software részlegének szoftvereit használják.

A Fujitsu Siemens Computers az EMC CLARiiON hálózati tárolórendszereit a FibreCAT márkanév alatt árusítja. A társaság az EMC Symmetrix rendszereinek legnagyobb viszonteladója, a Fujitsu Siemens Computers kínálatában szerepelnek az EMC Celerra fileszerverei, a Centera tartalomcímzésű (CAS) tárolómegoldásai, a Connectrix switchek és az EMC nyílt szoftverei is. A Fujitsu Siemens Computers az EMC Authorized Services Network tagja. Mindezek mellett - a több mint 11 éve tartó együttműködés részeként - a Fujitsu Siemens Computers a LEGATO szoftvereinek teljes skáláját kínálja.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14