HP Magyarország: pályázati program szakközépiskoláknak

forrás Prim Online, 2004. április 8. 13:19
Az európai uniós csatlakozás előnyeinek minél teljesebb érvényesítése mindannyiunk feladata. Az immár 25 nemzet együttműködését szimbolizáló unió leginkább a jövő nemzedékének jelent majd új életminőséget. Addig is sokat kell tanulnunk, tennünk azért, hogy megismerjük, elfogadjuk és hasznunkra fordítsuk mindazt, amit Európa jelent.
A HP Magyarország közel tíz éve segíti a hazai oktatásügyet informatikai termékek, szolgáltatások adományozásával. Több száz középiskola, számos egyetem és kutatóközpont használja ilyen módon a korszerű eszközöket. A HP Magyarország a hagyományos középiskolai szerverpályázatát idén az európai uniós csatlakozás szellemében hirdeti meg.

A pályázat kiírásával arra szeretnék ösztönözni a középiskolákat, hogy gondolják végig, az európai uniós csatlakozás révén hogyan tudják diákjaikat aktívan bekapcsolni a középiskolai oktatás nemzetközi vérkeringésébe; Milyen módon tudnak még szélesebb kaput nyitni az informatika eszközein keresztül az Európai szellemiség megszerzéséhez; Milyen ötletek, esetleg már működő példák révén tudják a magyar kreativitás újabb jó példáját adni.

A pályázat beadási határideje: 2004. április 20.

A pályázatokat a palyazat@hungary.hp.com e-mail címen várják, esetleges kérdéseiket is ezen a címen tehetik fel. A pályázatokat úgy kell elküldeni, hogy azok a megadott e-mail címre április 20-án, 17.00 óráig megérkezzenek. A határidő után érkezett pályázatokat a HP az elbírálás során nem veszi figyelembe.

A pályázat terjedelme: maximum 4 gépelt oldal

A pályázat jeligéje: Középiskolák az európai szellemiségért.

A pályázat nyerteseit a HP Magyarország szakértői az általuk meghatározott, egységes elbírálási szempontok alapján választják ki. A pályázat győztesei egy-egy korszerű HP szerverhez juthatnak hozzá. A HP fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek minősítse, illetve arra is, hogy az általa meghatározott számú nyertest hirdessen.
Kulcsszavak: oktatás HP-hu pályázat EU

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Dekarboizáció és hatékonyságnövelés egyszerre az iparban

A globális üvegházhatásúgáz-kibocsátás 45 százalékát adja az ipari tevékenység, így a klímacélok elérése érdekében kulcsfontosságú a szektor dekarbonizációja. A Schneider Electric a világ elsőszámú ipari szakvásárán, a Hannover Messén mutatta be azokat az innovációkat, amelyek lehetővé teszik az ipari szereplők számára a kibocsátásuk csökkentését és a termelési hatékonyságuk növelését.

2024. április 26. 11:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50