A Sniffer Technologies Netasyst D/DX: hálózati teljesítmény és biztonság

forrás Prim Online, 2004. április 14. 17:12
A Network Associates legújabb terméke a Netasyst megoldás, a Sniffer Technologies részleg hálózatelemző termékcsoportjának új tagja. A Netasyst D/DX kifejezetten a kis- és középvállalkozások számára készült rugalmas, hálózati teljesítmény-megfigyelő és javító, valamint biztonsági megoldás a 10/100 Ethernet hálózatok egyetlen központi konzol alól történő felügyeletéhez.
A Sniffer Distributed nagyvállalati hálózatmenedzsment megoldásának funkcionalitását és képességeit a kisvállalkozások igényeihez alakítva létrejött a Netasyst D/DX, egy olyan csak szoftveres megoldás, amely központilag telepíthető a hálózat egészére, megbízható és költségtakarékos távolsági hibajavítást és hálózatmenedzsmentet tesz lehetővé. A Netasyst D/DX szoftverrel a vállalkozás teljes, több telephelyet átfogó hálózata könnyedén áttekinthető, a problémák távolról kezelhetőek, a teljesítmény és a biztonság központilag optimalizálható. A felhasználók jobban megérthetik a tipikus használati szinteket, forgalmakat, a leggyakrabban előforduló protokollokat, és az átlagos reakcióidőt.

A Sniffer Netasyst D/DX további főbb képességei:

· Távolsági megfigyelés és analízis - a Netasyst D/DX intelligens architektúrája révén a felhasználó teljes áttekintést kap a hálózatról, mert a saját gépén futó szoftver képes bejelentkezni a távoli gépekre telepített kliensek bármelyikére, a földgolyó bármely pontján.

· Folyamatos készenlét - a Netasyst D/DX a nap huszonnégy órájában monitorozza a hálózatot, így a rendszeradminisztrátor valósidejű képet kap annak állapotáról. A legfrissebb trendstatisztikák birtokában olyan alapvonalak fogalmazhatóak meg, amelyek megelőzik a kialakulóban lévő problémákat, és ezek fényében segítenek optimalizálni a hálózati erőforrásokat.

· Nagyobb személyzeti hatékonyság - a szétosztott architektúra miatt a személyzet, függetlenül fizikai tartózkodási helyétől, mindig azon a szakterületen dolgozhat, amihez a legjobban ért. Két vagy több szakértő is dolgozhat egyszerre ugyanazon a problémán, gyorsítva a megoldást, de a Netasyst az új munkaerő betanításakor is hasznos, mivel a tanuló a tapasztalt szakemberrel együtt oldhat meg valódi problémákat.

· Alacsony hardver- és szoftverköltség - a Netasyst nem igényel az iparági standardtól eltérő hardvert, és mivel az analízis a távoli gép kliensén keresztül is elkészíthető, nem szükséges csökkenteni vagy felfüggeszteni a hálózat forgalmát a vizsgálat idejére

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55