Nemzetközi SAS Fórum 2004

forrás Prim Online, 2004. május 19. 12:50
A tíz szakterületet felölelő konferencián neves vállalatok – Amazon.com, Barclays UK Consumer Finance, Credit Lyonnais, Marks & Spencer, Morgan Stanley – vállalatvezetői, pénzügyi igazgatói, marketingvezetői és informatikai igazgatói tartanak 140 előadást.
Júniusban a multinacionális vállalatok figyelmének középpontjában a Nemzetközi SAS Fórum 2004 fog állni. Több mint 45 országból kétezernél is több felső vezető fog találkozni Koppenhágában, ahol személyes kapcsolatokat építhetnek és megtudhatják, hogyan javítják kollégáik az információk stratégiai alkalmazásával a vállalati döntéshozatal összes területét. A tíz szakterületet felölelő konferencián neves vállalatok - többek között az Amazon.com, a Barclays UK Consumer Finance, a Credit Lyonnais, a Marks & Spencer és a Morgan Stanley - vállalatvezetői, pénzügyi igazgatói, marketing vezetői és informatikai igazgatói tartanak 140 előadást.

Az idei konferencia a szervezetek 2004-ben leküzdendő problémái közül az alábbi négy területet fogja vizsgálni: A vezérigazgató szerepe a vállalatvezetés irányának megszabásában; A törvényi előírások átalakítása versenyelőnnyé; A meglévő ügyfelektől származó árbevétel növelése; Az informatika mint a nyereség, a teljesítmény és a hatékonyság hajtóereje.

"Ez a rendezvény 22 évvel ezelőtt még csak a SAS termékeit mutatta be, de azóta az Egyesült Államokon kívüli legjelentősebb olyan konferenciává fejlődött, ahol a vállalatok első számú vezetői osztják meg egymással az üzleti intelligencia terén szerzett tapasztalataikat" - fejtette ki a Art Cooke, a SAS International elnöke. "Az üzleti intelligencia stratégiai alkalmazása, amint azt a Nemzetközi SAS Fórum előadói saját tapasztalataik alapján be fogják mutatni, minden eddiginél erőteljesebben növeli a versenyképességet és a nyereségességet. A koppenhágai konferencia résztvevői találkozhatnak a világ legkorszerűbben gondolkodó vállalatainak vezetőivel, és megoszthatják egymással tapasztalataikat."

A Nemzetközi SAS Fórum lényege az eddigiekhez hasonlóan most is az, hogy a végfelhasználók megvitassák egymással a legjobban bevált módszereket. Mindhárom nap programja maximálisan segíti a résztvevőket információik és gondolataik megosztásában, s a három napból kettőn kizárólag végfelhasználói előadások fognak elhangzani.

Mint Richard King, a SAS International marketing igazgatója elmondta: "A 2004-es Nemzetközi SAS Fórum minden eddiginél magasabb színvonalú lesz. Idén sokkal több végfelhasználói előadás érkezett be, mint amennyi előadási idő a rendelkezésünkre áll. Ezért a szekciók páratlanul magas színvonalat képviselnek."
Kulcsszavak: fórum SAS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50