Fujitsu Siemens-Sun Microsystems együttműködési megállapodás

forrás Prim Online, 2004. június 4. 09:20
A Fujitsu Siemens Computers bejelentette, hogy kibővíti stratégiai együttműködési megállapodását a Sun Microsystemsszel. Ennek értelmében a két vállalat ezentúl közösen fejleszti és szállítja ügyfelei számára az új generációs Solaris- és SPARC-alapú rendszereket.
A Fujitsu Siemens Computers és a Sun Microsystems 2006 közepéig egységesíti Solaris- és SPARC-alapú szerverkínálatát, létrehozva ezzel az iparág legteljesebb adatközpont-rendszercsaládját, amelyet Advanced Product Line (APL)-nak neveztek el. Az APL-en futtatható lesz a világ vezető vállalati szintű operációs rendszere, a Solaris, a Java Enterprise System, valamint gyakorlatilag minden más fontosabb vállalati alkalmazás is. Az új termékcsalád a jövőben teljes egészében felváltja mindkét cég jelenlegi Sun Fire és PRIMEPOWER kínálatát. A vásárlók a SPARC rendszer használatakor a teljesen problémamentes kettős kompatibilitás előnyeit élvezhetik majd.

A Fujitsu Siemens Computers a kiemelkedően fontos bejelentést kiegészítve hangsúlyozta, hogy a két cég Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (az EMEA térségben) dolgozik majd együtt, ötvözve a vállalatok erősségeit, technikai tudását a SPARC- és Solaris-alapú megoldások kifejlesztése, értékesítése és szállítása érdekében.

Az együttműködés középpontjában összehangolt ipari megoldásközpontok létrehozása áll. A két vállalat arra törekszik, hogy az üzletkritikus számítástechnikai környezetek létrehozásához elengedhetetlen teljes megoldás csomagot alakítson ki.
Kulcsszavak: szerver Fujitsu Siemens Sun

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi publikálta a legújabb ESG jelentését

A Xiaomi a napokban közzétette a hatodik ESG (környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás és vállalatirányítás) jelentését. A több mint 80 oldalas dokumentum, amelyet kínai és angol nyelven adtak ki azt az előrehaladást mutatja be, amelyet a Xiaomi és leányvállalatai megtettek az ESG stratégia megvalósítása terén 2023-ban. 

2024. május 3. 13:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55