Adobe: új kiszolgáló szoftver intelligens dokumentumplatformhoz

forrás Prim Online, 2004. június 11. 14:01
Az Adobe bejelentette, hogy az Adobe Intelligens Dokumentum Platformot egy új szoftverrel bővítette ki, amely segíti a szervezeteket az üzleti folyamatok automatizálásában. Az új Adobe LiveCycle kiszolgáló szoftver a manuális folyamatok nagyvállalati alkalmazásokba integrálásához biztosít dokumentumszolgáltatásokat. Így az ügyfelek javíthatják az ügyfelekkel való kommunikációt, és növelhetik belső üzemi hatékonyságukat.
Az Adobe Intelligens Dokumentum Platform a dokumentumok teljes életciklusának kiszolgálásában segíti az ügyfeleket. A platform három részből áll: intelligens dokumentum, dokumentum szolgáltatások és univerzális kliens. Az intelligens dokumentumok az XML és az üzleti logika erejét a PDF-el egyesítik, hogy az adatok az Adobe dokumentum szolgáltatásait igénybevéve közlekedhessenek a háttérrendszerek irányába. Az Adobe dokumentum szolgáltatásai dokumentum előállító, csoportmunka, folyamatirányító és dokumentum biztonsági és felügyeleti lehetőségeket biztosítanak az intelligens dokumentumok nagyvállalati alkalmazásokba integrálásához. Az univerzális kliens az igen elterjedt Adobe Reader, amellyel a felhasználók az intelligens dokumentumokat a tűzfal mindkét oldalán használhatják.

Az Adobe még két új dokumentumszolgáltatást is bejelentett, amelyek az Adobe LiveCycle szoftver keretében érhetők el. Az új szolgáltatások a folyamatirányítás, illetve a dokumentumfelügyelet és biztonság. A folyamatirányító szolgáltatás az ügyfelek számára a tervezés, kezdeményezés, módosítás lehetőségét biztosítja, és segítségével az felhasználók részt vehetnek hálózati vagy azon kívüli folyamatokban is. A dokumentumbiztonsági és -felügyeleti szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a még biztonságosabb kommunikáció érdekében a kiterjesztett nagyvállalat minden szintjén állandó dokumentum biztonsági jellemzőket alkalmazzanak.
Kulcsszavak: dokumentumkezelés Adobe

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50