Epson: továbbfejlesztett szkenner grafikai szakembereknek

forrás Prim Online, 2004. június 21. 20:13
Az Epson Expression 10000XL néven új szkennert bocsát piacra. Az új kompakt szkenner több olyan új tulajdonsággal rendelkezik, melyek kifejezetten a grafikai szakemberek igényeinek kielégítésére szolgálnak.
A 2400 dpi felbontással és 3,8 Dmax optikai sűrűséggel büszkélkedő Expression 10000XL az Expression 1640XL utóda. A szkenner nagy felbontást, nagyobb sebességet, fejlett technológiát és kiváló képminőséget biztosít. Csekély súlya, kompakt formatervezése és hálózati kapacitásai ideálissá teszik grafikai szakemberek és olyan üzleti felhasználók számára, akik számára fontos a jó képminőség és a hatékony működés.

Az Expression 10000XL nagysebességű színes szkennelést tesz lehetővé fényes felületű hordozók és filmek szkenneléséhez egyaránt. A nagyobb sebesség az új tervezésű, A3 szkenneléshez optimalizált MatrixCCD-nek és a választható új, nagy teljesítményű lámparendszernek köszönhető, amely 1,5-szer gyorsabb szkennelést biztosít, mint az Expression 1640XL. Ezen felül az instant Xenon startlámpa jóvoltából a szkenner folyamatos használatra is alkalmas. A képminőséget az autofókusz funkció segítségével tökéletesíthetjük, melynek segítségével a felhasználó nagy pontossággal fókuszálhat az üvegfelület felett akár 6 mm-re lévő célpontra is. A tisztább és élesebb szkennelés érdekében az autofókusz optikai rendszere automatikusan beállítja a fókuszt, de emellett kézi beállítás is lehetséges.

Az Expression 10000XL mozgatásához használt integrált hordozókocsi magas fokú megbízhatóságot, megbízható porvédelmet és könnyű karbantartást biztosít. A maximális hatékonyság érdekében a szkenner a választható Epson Network Image Express Card segítségével közvetlenül is csatlakoztatható a hálózathoz.

A professzionális grafikai környezetek kiegészítésére az Expression 10000XL a LaserSoft SilverFast Ai 6 IT8 céltáblázatokkal kiegészített teljes változatával is rendelkezik. Ez a szoftver olyan nyomdai előkészítő alkalmazásokhoz készült, melyeknél az ICC bemeneti profilok létfontosságúak a teljes ICC munkafolyamat zavartalanságához.
Kulcsszavak: szkenner Epson

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50