Magyarországon kilenc féle HP-notebookot érint a visszahívás

MTI Sajtóadatbank, 2004. június 29. 10:25
Magyarországon kilenc féle HP, illetve Compaq notebook-ot - hordozható számítógépet - érint az a visszahívási akció, amelyet a Hewlett Packard cég az elmúlt hét végén jelentett be - mondta az MTI-nek Kajdi Károly a HP Magyarország termék specialistája.
Mint azt a Prim Online elsőként hírül adta, a PC-gyártó vállalat a hét végén adott ki közleményt arról, hogy rutin ellenőrzésre vár vissza 900 ezer darab Compaq és HP márkájú, 2002. március és 2003. július között eladott laptopot, mert egyes gépek memóriamoduljainak kialakításánál eltéréseket észleltek. Ezen modulok szállítói között a dél-koreai Samsung, a német Infineon és két tajvani vállalat szerepel.

Kajdi elmondta, hogy a memóriamodul esetleges cseréjéről a HP Magyarország a későbbiekben részletes tájékoztatást ad ki, a telefonos ügyfélszolgálat pedig már most is felkészült az esetleges hívások fogadására. Kajdi hangsúlyozta: a memóriamodulok hibáját a HP-nél a tesztelések során vették észre, de a hiba más számítógépgyártó termékeit is érintheti.
Kulcsszavak: bug notebook HPQ-hu HPQ

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36