eTel Magyarország: forgalom- és eredményességnövekedés, hamarosan árcsökkentés

forrás Prim Online, 2004. július 21. 12:05
Az előző év azonos időszakához képest több mint 20 százalékkal növelte hangszolgáltatásainak forgalmát az eTel Magyarország. 40 százalékkal nőtt a vállalat internetes és eDSL szolgáltatást igénybe vevő ügyfeleinek száma is az idei első félévben, az egy évvel korábbihoz képest.
"A forgalomnövekedés stabilizálta vállalatunknak a múlt év végén elért pozitív üzemi eredményét és forrásokat szabadított fel az újabb, az ügyfelek versenyelőnyének biztosításához és további növeléséhez szükséges technológiai fejlesztéseink folytatásához", - mondta Lukács Tamás, az eTel Magyarország ügyvezető igazgatója. Hozzátette: "A rendkívül kedvező idei eredményeket az elmúlt négy és fél évben technológia és szolgáltatásfejlesztésre beruházott több mint 10 millió euró értékű beruházás és a csaknem teljessé vált vállalati távközlési szolgáltatási portfolió kedvező fogadtatása tette lehetővé. Ezekre az eredményekre alapozva az eTel Magyarország - a korábbi gyakorlathoz hasonlóan és összhangban a nagykereskedelmi árak várható változásával - folyamatosan csökkenteni kívánja szolgáltatásainak árait".

Hozzájárult az eTel Magyarország sikeréhez az is, hogy nyitott a lakossági piac felé: az alig egy éve hozzáférhető, Private Talk elnevezésű pre-paid kártyából - amellyel olcsón lehet külföldre telefonálni és az Internetről SMS-t küldeni - eddig több mint tízezer fogyott el.
Kulcsszavak: eTel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50