Szövetségben a Princeton Softech és a BMC Software

forrás Prim Online, 2004. augusztus 12. 13:41
A Princeton Softech, a vállalati adatbázis-archiválás piacvezető szállítója és a BMC Software, a vállalati menedzsment megoldások vezető szállítója műszaki értékesítési és marketing szövetséget jelentett be.
Ez a partnerség a BMC Software SmartDBA Performance Management portfoliójának részévé teszi a Princeton Softech Active Archive Solutions termékét, így az adatbázis-archiválási funkciókkal gazdagodik. A vállalatok az osztott és nagygépes adatbázis-rendszerek teljesítményének továbbfejlesztése céljából az ügyfelek számára olyan közös megoldásokat kínálnak, amelyek javítják az alkalmazások teljesítményét, csökkentik az infrastruktúra költségeit, és lehetővé teszik a törvényi előírásoknak történő megfelelést.

Miközben az ügyfelek az éles adatbázisok egyre gyorsabb növekedését tapasztalják, ugyanakkor a kritikus információkat egyre hosszabb időtartamokra kell megőrizniük és feldolgozniuk, az üzleti kritikus alkalmazások teljesítménye és rendelkezésre állása csökken. A továbbfejlesztett adatkezelés ezért egyre nagyobb jelentőséget nyer a napi üzleti működés szempontjából. Az adatbázisok archiválása a leginkább költséghatékony megoldás, amelynek következtében a növekvő adatbázisok által képviselt kihívás mellett is fenntartható az alkalmazások teljesítménye, és biztosítható az információkhoz történő hosszú távú hozzáférés. A BMC Software SmartDBA adat-menedzsment megoldása a Princeton Softech Active Archive Solutions termékével együtt választ ad ezekre a kérdésekre, mivel a vállalati alkalmazásokon, adatbázisokon, hardverplatformokon és operációs rendszereken átívelő átfogó nyomon követési, diagnosztikai, finomhangolási és archiválási funkciói maximális adatbázis-teljesítményt tesznek lehetővé .

A BMC Software SmartDBA adat-menedzsment megoldásai központi szerepet játszanak a vállalat Üzleti szolgáltatás-menedzsment stratégiájában. Lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy üzleti kritikus szolgáltatásaikat mind informatikai, mind üzleti szempontból kezeljék.

A Princeton Softech adatbázis-archiváló megoldásai a ritkán előhívott adatokat az alkalmazások éles adatbázisaiból kis költségű tárolóeszközökre viszik át. Ennek eredményeként a vállalatok a strukturált adatokat a teljes informatikai életciklus során költséghatékonyabban menedzselhetik és tárolhatják üzleti értékük és hozzáférési igényük alapján. A Princeton Softech Active Archive Solutions terméke ezt a témakört célozza meg az ügyfél oldalon, és lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy az adatbázis növekedését menedzseljék, ekképpen javítva az üzleti kritikus alkalmazások üzleti teljesítményét és rendelkezésre állását, miközben csökkentik az össztulajdonosi költségeket.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50