NetApp adatmenedzsment szoftver Microsoft SQL 2005-höz

forrás Prim Online, 2005. november 11. 14:49
A Network Appliance megjelentette a NetApp SnapManager 2.0 for SQL Servert, amely közel azonnali backup és visszaállítási lehetőséggel támogatja a Microsoft SQL Server 2005 adatbázist. A NetApp SnapManager 2.0 for SQL Server jelentősen javítja az adatbázis környezetek backup és visszaállítási lehetőségeit.
A most piacra kerülő adatmenedzsment megoldás elsősorban azon ügyfelek számára lesz érdekes, ahol szempont az adatbázis backup adminisztrációs költségeinek csökkentése, és akik bármilyen méretű adatbázishoz azonnali visszaállítási lehetőséget igényelnek, illetve akik a SQL Server 2005 migrálását automatizálni szeretnék.

A bejelentés alapja a NetApp és a Microsoft korábbi együttműködése, amellyel ezúttal a NetApp támogatja a Microsoft zászlóshajóját, az SQL Server 2005-öt. A NetApp SnapManager 2.0 for SQL Server egyaránt támogatja a NetApp Fibre Channel (FC) ás az iSCSI alapú IP SAN megoldásokat, illetve a Microsoft új Exchange és SQL termékeit.

A bejelentés hazai jelentőségével kapcsolatban Szabó András, a NetApp hazai partnere, az S&T Magyarország szakértője kiemelte, hogy a hazai cégek is egyre inkább igénylik a gyors és biztonságos adatelérési és -tárolási megoldásokat. "A Microsoft SQL 2005 fontos termék lesz ezen a piacon, az S&T célja, hogy rendszerintegrátorként, biztonsági és adattárolási szakértőként ügyfeleinek a leginkább költséghatékony és megbízható megoldásokat nyújtsa. Az S&T nagy fontosságot tulajdonít a NetApp megoldásinak, amelyeket november 15-én szakmai napon is bemutatunk."

Erőteljes NetApp adatmenedzsment megoldásokkal használva a SnapManager 2.0 for SQL Server segít a költségek csökkentésében, az adatmenedzsment egyszerűsítésében és fokozza az adatok rendelkezésre állását anélkül, hogy károsan befolyásolná a teljesítményt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55