Új Samsung 16x Writemaster DVD-író

forrás Prim Online, 2004. augusztus 30. 19:30
A Samsung Electronics tovább bővíti a Writemaster CD- és DVD-író családot. Az új készülék a 16-szoros sebességgel dolgozó TS-H552. Ez a felső kategóriájú DVD-író DVD+ és DVD- lemezeket egyaránt olvas és ír, dupla réteges támogatással.
A DVD+R lemezeket 16-szoros, a DVD-R formátumot 12-szeres sebességgel írja, míg a DVD±RW lemezekkel 4-szeres sebességgel végez. A dupla réteges támogatásnak köszönhetően a TS-H552 egyetlen lemezre 8,5 gigabájtnyi adatot képes rögzíteni. Ez egy egyrétegű DVD lemez kapacitásának kétszerese, és tizenkétszerese egy CD befogadóképességének.

A SAT (Speed Adjustment Technology), a TAC(Tilt Actuator Compensation) és a Double OPC(Optimum Power Control) technológiák gyors és megbízható írást biztosítanak. A nagy sebességnél is zajmentes működésről és a kimagasló teljesítményről pedig a Silent PWM (Pulse Width Modulation) technológia és az ABS (Automatic Ball Balancing System) gondoskodnak.

A Samsung mérnökei ellátták a DVD-írót egy energiatakarékos beállítással, valamint Buffer Under Run Free funkcióval is.

A modellben tervezésénél alkalmazott mérnöki fejlesztések sora és a mellékelt szoftver mindenki számára egyszerűvé teszi saját CD- és DVD-összeállításai elkészítését.
Kulcsszavak: DVD Samsung

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50