Windows XP SP2 már magyarul is

forrás Prim Online, 2004. szeptember 10. 14:39
Gyártásra kész állapotba került a magyar Windows XP SP2. A szervizcsomag egy hét múlva letölthető lesz az internetről, és október végétől CD formában ingyenesen megrendelhető a Microsoft weboldaláról.
A Microsoft, a Windows XP Service Pack 2 augusztus 6-i bejelentésével egy időben megkezdte a különböző nyelvekre való honosítást, melynek köszönhetően a javító csomag összesen 25 nyelven lesz elérhető. A Microsoft Magyarország bejelentette, hogy a Windows XP Service Pack 2 magyar nyelvű verziója mai napon, azaz 2004. szeptember 10-én gyártásra kész állapotba került. Az ígérteknek megfelelően szeptember elejére elkészült magyar változat körülbelül egy hét múlva válik elérhetővé a http://download.microsoft.com weboldalon vagy a Windows XP automatikus frissítés-szolgáltatásán keresztül.

A már Windows XP rendszert használók úgy tudnak a legegyszerűbben hozzájutni a magyar nyelvű változathoz, hogy bekapcsolják a Windows XP Automatikus frissítés funkcióját. Ebben az esetben automatikusan letöltődnek a Windows XP legújabb biztonsági frissítései, ezzel együtt az SP2 is. Ezen felül ekkor egy új telepítő-szoftverhez is hozzá lehet jutni, amellyel optimalizálható az SP2 és a Windows XP jövőbeli frissítéseinek letöltése. A szervizcsomag ingyenes CD változatban is elérhető lesz, október végén juthatnak hozzá a felhasználók.
Kulcsszavak: Windows XP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59