Új Inspire hangszórócsalád

forrás Prim Online, 2004. szeptember 20. 20:07
A Creative bejelentette a megújított, frissített Inspire hangszórócsaládot.
Az Inspire T3000 hangszórók a 2.1 csatornás hi-fi minőségű hangzást biztosítják a munkaasztalon. A szatelithangszórók magassugárzó mellett középsugárzót is tartalmaznak, hogy biztosítsák a pontos, tiszta zenei hangvisszaadást, fenntartva a tökéletes egyensúlyt a mély és magas hangok között, amit a reflexnyílással ellátott mélysugárzó támogat meg erőteljes basszushangjával. Ideális választás zeneélvezethez, állványra vagy falra szerelhető, és vezetékes távirányító is jár hozzá, amelyen vonalszintű bemenet, fejhallgató-kimenet, valamint hangerő- és basszusállítási lehetőség kapott helyet. Egy videojáték-adapter gondoskodik a sztereo televíziókhoz, illetve játékkonzolokhoz való csatlakoztatás zökkenőmentességéről.

Az Inspire T5900 hangszórók kiemelkedő 5.1 csatornás megoldások filmekhez, játékokhoz, valamint zenéhez, számítógép mellé. Az elülső szatelitsugárzók kétutas technológiájúak, magashangszórót és középsugárzót tartalmaznak a kiegyensúlyozott közép- és magastartomány, valamint a még jobb hanghűség érdekében. Az első centersugárzó vízszintes felépítésű a könnyebb elhelyezés érdekében, és extra teljesítményt nyújt az erőteljesebb hatás érdekében filmek és játékok esetén. A megerősített, reflexnyílással ellátott mélysugárzó erőteljes basszustartománya emeli a realitásérzetet, a sokoldalú csatlakoztathatóság pedig lehetővé teszi, hogy a hangszórókat a PC-n kívűl külső jelforrásokkal is használjuk. A Creative CMSS funkciója lehetővé teszi, hogy 4 csatornás hangkártya jelét 5.1 csatornán élvezhessük.

Játékokban, filmeknél, zenénél a körülölelő 7.1 csatornás térhatású hangtér igénye esetén az Inspire T7900 hangszórók komoly teljesítményt nyújtanak. Sound Blaster 7.1 hangkártyákkal használva őket a legújabb és legfejlettebb szabványokat is támogatják a térhatású hangzás terén. Az első szatelitsugárzók ennél a terméknél is kétutas technológiát használnak, és a megerősített mélysugárzó dinamikus basszustartományt biztosít. Az első centersugárzó extra erősítőt kapott, a párbeszédek és effektek hatásának javítása érdekében, míg vízszintes kialakítása lehetővé teszi házimozi tendszerben történő optimális elhelyezését. A mélysugárzó és a vezetékes távirányító által biztosított csatlakoztathatóság megengedi, hogy több jelforrással használjuk, és a Creative CMSS technológiája lehetővé teszi a 7.1 csatornás kimenetet az 5.1, illetve 6.1 csatornás hangkártyák kimenetéről is.

Az Inspire P5800 hangszórók tökéletes társak a Sound Blaster többcsatornás hangkártyákhoz, és ideális vétel árérzékeny vevők számára. A részletesség és erőteljesség közötti egyensúlyt hordozzák magukban, játékok és DVD-filmek terén, a dinamikus basszustartomány érdekében megerősített fadobozos mélysugárzóval. Az első centersugárzó extra teljesítményű, az otthoni szórakozás terén a párbeszédek hatásosságának növelése érdekében, és vízszintes kialakítású a sokoldalú elhelyezhetőség érdekében. A vonalszintű bemenet lehetővé teszi a hangszórók játékkonzolokkal, és házimozi rendszerekkel történő használatát is, míg a vezetékes távirányító hangerő és basszusszabályzója mellett fejhallgatókimenetet tartalmaz a maximális kényelem érdekében.
Kulcsszavak: Creative

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59