D-Link Day harmadszor Magyarországon

forrás Prim Online, 2004. október 22. 19:26
A D-Link Magyarország tegnap tartotta immáron harmadik alkalommal megrendezett partnerkonferenciáját, a D-Link Day-t Budapesten.
A piaci részesedését az elmúlt évben is jelentősen növelő, a hazai és a világpiacon második hálózati eszközgyártó IT viszonteladó partnereinek bemutatta legújabb termékfejlesztéseit és alkalmazott technológiáit.

Élő András, a D-Link magyarországi kereskedelmi képviseletének ügyvezetője köszöntötte a megjelenteket, immár tradicionálisan a Westend Hilton konferenciatermében. Első prezentációjában a D-Link ez évi – a piacot érintő – változásait ismertette, hangsúlyozva a partnerkapcsolatokban bekövetkezett minőségi változásokat, illetve a D-Link 2004. évi eredményeit Magyarországon és nemzetközi kitekintésben. Kiemelte a Matávval való együttműködést, melynek köszönhetően 100 000 magyar kis- és középvállalkozásban, valamint háztartásban a D-Link ADSL modemjeinek köszönhetően további D-Link termékek vásárlása predesztinálható.

Ezt követően Korbel Sándor, a D-Link kiemelt ügyfélkapcsolati menedzsere számolt be a D-Link termékportfolióját érintő jelentősebb fejlesztésekről, így a vezeték nélküli Xtreme G 108 MB-es termékcsaládról, illetve a piacon elsőként megjelenő UPNP alapú médiaszerverről.

Az ebédet követő bemutatókon Pelikán Tamás, a D-Link technikai vezetője részletesen is bemutatta az idén jelentősen továbbfejlesztett switch termékcsaládot és a D-Link biztonsági termékeit, külön hangsúlyt fektetve az idén a Clavisterrel együttműködésben kifejlesztett tűzfalcsaládra.

Élő András bejelentette, hogy az eddigi évi egy alkalom helyett a jövőben évente kétszer rendezik meg partnerkonferenciájukat.
Kulcsszavak: D-Link

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59