MIMEsweeper for SMTP 5.0: nagyvállalati levelezőrendszerek védelmében

forrás Prim Online, 2004. október 29. 14:51
Megjelent a nagyvállalati levelező rendszerek internetes fenyegetések elleni védelmét ellátó MIMEsweeper for SMTP legújabb verziója - a MIMEsweeper for SMTP 5.0.
A Clearswift cég MIMEsweeper technológiája lehetővé teszi az internetről érkező kéretlen, rosszindulatú támadást vagy vírust hordozó levelek kiszűrését, a vállalat erőforrásainak védelmét. Eszközül szolgál a szellemi termékek védelme és a levelezése vonatkozó szabályozások és jogszabályi előírások betartatásában.

MIMEsweeper for SMTP három éve tartja piacvezető helyét a gateway szintű tartalomszűrő megoldások között. Sikerét annak köszönheti, hogy a rendkívül alapos, MIME alapú szűrést biztosít, e mellett rugalmasan alakítható szabályrendszerével bármely vállalat személyi struktúrája leképezhető, így akár személyekre lebontott szabályozás is megvalósítható.

Az új verzióban tovább növelt robosztusság és menedzselhetőség mellett számos újdonság is megjelent. A termékhez tartozó szolgáltatás csomag keretében a rendszer folyamatosan, manuális beavatkozás nélkül kapja a Clearswift ThreatLab laboratóriuma által kiadott védelmi profilokat, amelyek azonnali védelmet biztosítanank az ún. ‘day-zero’ támadások ellen. Hasonlóan folyamatos frissítést biztosít a spam szűrés hatékonyságának növeléséhez az ActiveSpam szolgáltatás.

A vállalati levelező rendszerek forgalmának jelentős részét gyakran nem üzleti célú levelezés alkotja. A MIMEsweeper for SMTP révén mindenkor biztosítható az üzleti levelezés elsőbbségi feldolgozása. Szokatlanul magas terhelési körülmények között (pl. vírus kitörés, denial of service támadási kísérlet) a rendszer lassítja a levél áramlás sebességét és megakadályozza a rendszer "eldugulását".

A spamszűrés egyik kulcsproblémájára, az üzletileg fontos, legitim levelek téves elfogására (false positve spam) ad egyedülálló megoldást a Clearswift. A Personal Message Management funkcióval minden felhasználó webes felületről érheti el saját spamkaranténját. Az esetlegesen tévesen spam-nek minősített levelek feladóit személyes címlistájához rendelheti, így azokat a rendszer a továbbiakban már nem blokkolja.
Kulcsszavak: security Clearswift

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59