Kerio biztonságtechnikai termékek Magyarországon

forrás Prim Online, 2004. november 11. 10:51
A Sicontact Kft. meglévő portfolióját (Eset NOD32 Antivirus System, Lavalys Everest) kibővítve megkezdte a kaliforniai Kerio Technologies termékeinek magyarországi disztribúcióját. A disztribúción túl a Kerio termékekkel kapcsolatos technikai segítségnyújtást és marketingfeladatokat is a Sicontact Kft. látja el hazánkban.
A 2001-ben alapított Kerio Technologies hálózati és otthoni környezetben használható tűzfalakat, illetve a biztonságos csoportmunkát elősegítő, kis- és középvállalatoknak készülő levelezőrendszereket fejleszt. A Kerio a magyar felhasználók számára elsősorban a személyi tűzfal, a Kerio Personal Firewall révén lehet ismert; ez a szoftver azon kevés Windows alapú (otthoni felhasználásra ingyenes) személyi tűzfalak egyike, mely magyar nyelvű kezelőfelülettel is rendelkezik.

A Kerio termékek nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságos működésre és megbízhatóságra. A WinRoute Firewall kivételes megbízhatóságát az elismert ICSA Labs garantálja, a MailServer könnyű kezelhetőségével és sokszínű szolgáltatásaival egy igazi Exchange alternatívát kínál. A biztonságos működésért mindkét termékbe egyformán könnyen integrálhatók különböző antivírus motorok.

A www.kerio.co.hu honlapról a Kerio teljes termékskálájának 30 napos, teljes értékű, időkorlátos változatait lehet letölteni.
Kulcsszavak: security Sicontact

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55