"Designed for Windows XP" tanúsítvány a Kaspersky Anti-Virus 5.0 for Workstationsnek

forrás Prim Online, 2004. november 20. 11:30
Újabb tanúsítványt szerzett a Kaspersky Anti-Virus. Az új generációs Kaspersky Anti-Virus 5.0 for Windows Workstations sikeresen teljesítette a Microsoft tanúsítvány megszerzéséhez szükséges követelményeket. A termék a mobilfelhasználók által használt Intel Centrino technológiát is támogatja, ezért a Kaspersky Labs az Intel Software Identifier program résztvevőjévé vált.
A "Designed for Windows XP" tanúsítvánnyal rendelkező termékek teljes mértékben megfelelnek azoknak a funkcionális, műszaki és vásárlói elvárásoknak, melyek biztosítják, hogy a termék zökkenőmentesen fusson Windows XP környezetben. A teszteket sikeresen teljesítő termékek - például a Kaspersky Anti-Virus - dobozain és marketinganyagain feltüntetik a "Designed for Windows XP" logót.

A Kaspersky Anti-Virus 5.0 for Windows Workstations teljes mértékben támogatja a mobilfelhasználók által használt Intel Centrino technológiát. Ennek köszönhetően a vírusirtó adatbázisok frissítése még az internetkapcsolat megszakadása esetén is garantált. A vírusvédelmi megoldások megfelelően működnek kapcsolat nélkül, és problémamentesen használhatók akkor is, ha a felhasználók készenléti állapotról kapcsolat nélkülire, illetve más állapotokra váltanak.
Kulcsszavak: Windows XP Kaspersky Lab

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38