Bérszámfejtési megoldás speciális kedvezménnyel

forrás Prim Online, 2005. január 5. 13:30
A NEXON és a Microsoft Magyarország tavaly év végén kötött megállapodása révén a Microsoft vállalatirányítási rendszereihez a NEXON humánügyviteli rendszere, a nexONBÉR bérszámfejtési modulját speciális kedvezménnyel biztosítja.
A NEXON által fejlesztett nexONBÉR és a BERENC bérügyviteli program Magyarország vezető bérügyviteli rendszerének két verziója, amellyel több mint egymillió munkavállaló bérét számfejtik szerte az országban. A tavalyi év folyamán a NEXON DOS alapú BERENC programja - tucatnyi programozó többéves fejlesztőmunkájának gyümölcseként - nexONBÉR márkanév alatt teljesen megújult, és Windows platformon, a legkorszerűbb technológiával, valamint megnövelt funkcionalitással jelentkezett.

A most létrejött megállapodás keretében a Microsoft Axapta és Microsoft Navision vállalatirányítási rendszert bevezető vagy már használó vállalatok speciális kedvezménnyel juthatnak hozzá a nexONBÉR-hez, melynek moduljai - bér, munkaügy, OEP-ellátások, családtámogatás, általános lekérdezések és kafetéria - átfogó módon lefedik és hatékonyan kezelik a bérügyvitel összes területét. Az évi 10-12 alkalommal bekövetkező jogszabályváltozások folyamatos követésének köszönhetően a rendszer mindenkor megfelel a hazai előírásoknak.

A két cég vezetői egyaránt hangsúlyozzák: nem egyszeri akcióról van szó, hanem hosszabb stratégiai megállapodásról, mely minimum 2005 végéig tart. A megállapodás keretében az ügyfelek a nexONBÉR-hez - a kiválasztott beszállítótól függően - 50 és 100 százalék közötti kedvezménnyel mérsékelt licencdíj fejében (tehát akár ingyenesen) juthatnak hozzá, illetve a bérszámfejtő program futtatásához szükséges MSSQL adatbázis-kezelő programot szintén kedvező áron, 19 900 forintért - vásárolhatják meg.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55